ΑρχικήinetMozilla: στείλτε δωρεάν & με ασφάλεια αρχεία έως 1GB

Mozilla: στείλτε δωρεάν & με ασφάλεια αρχεία έως 1GB

Ένα τμήμα των εργασιών του ιδρύματος Mozilla κατά την ανάπτυξη του προγράμματος περιήγησης Firefox ασχολείται και με τη δοκιμή νέων λειτουργιών

Οι προγραμματιστές του ιδρύματος Mozilla, που βρίσκονται πίσω από τον Firefox, δοκιμάζουν συνεχώς νέα εργαλεία και λειτουργίες για το δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης ανοικτού κώδικα. Mozilla

Ένα από αυτά είναι και η Αποστολή ή Send, μια δωρεάν εφαρμογή του προγράμματος περιήγησης για την κοινή χρήση αρχείων σε μέγεθος έως και 1GB. Μετα την αποστολή και τη λήψη των αρχείων, αυτά μπορούν να αυτό-καταστραφούν.

Πως μπορείτε να δοκιμάσετε το νέο χαρακτηριστικό;

Απλά ανοίξτε σε κάθε σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης το παρακάτω URL, και ρίξτε μέσα το αρχείο που θέλετε να μοιραστείτε. Τόσο απλό!

https://send.firefox.com/

Το ίδρυμα Mozilla αναφέρει ότι η νέα λειτουργία είναι απόλυτα ιδιωτική και κρυπτογραφημένή από την πλευρά του πελάτη (κάτι που σημαίνει ότι ούτε αυτοί μπορούν να δουν το τι ανεβάζετε για να μοιραστείτε με τους φίλους σας) και ότι ο σύνδεσμος που παραπέμπει στο αρχείο που ανεβάσατε θα λειτουργεί μόνο για μία λήψη ή έως και για 24 ώρες, όποιο από τα δύο συμβεί νωρίτερα.

Έτσι μπορείτε να στείλετε τα projects πολύ γρήγορα όσο και με άλλες υπηρεσίες όπως την WeTransfer. Φαίνεται να είναι μια εξαιρετική επιλογή όταν πρέπει να μοιραστείτε κάτι με ασφάλεια χωρίς να ανησυχείτε ότι θα το δουν άλλοι.

Η φήμη του ιδρύματος Mozilla, μπορεί και επιτρέπει την εμπιστοσύνη…

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS