ΑρχικήinetNokia 8 φωτογραφία δείχνει διπλή κάμερα Zeiss

Nokia 8 φωτογραφία δείχνει διπλή κάμερα Zeiss

Η HMD Global ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Nokia 8, μια συσκευή που θα μπορούσε να αποτελέσει μια εναλλακτική λύση Android για το iPhone 7 Plus της Apple, αφού θα διαθέτει σύστημα διπλής κάμερας και ισχυρό hardware όπως το chip Snapdragon 835.

Μια δημοσίευση της Γερμανικής ιστοσελίδας WinFuture αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες για το επερχόμενο Nokia 8, επισημαίνοντας ότι η κυκλοφορία της συσκευής θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αργότερα αυτό το μήνα. Αυτό σημαίνει ότι το νέο τηλέφωνο θα μπορούσε να κυκλοφορήσει τις επόμενες δύο εβδομάδες, αν και η HMD θα μπορούσε να το παρουσιάσει στις αρχές Αυγούστου.Nokia 8

Το Nokia 8 φέρει την κωδική ονομασία TA-1004 και είναι πιθανό να τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 835, το ίδιο chip που χρησιμοποιούν τα Samsung Galaxy S8 και OnePlus 5. Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής είναι σήμερα το κορυφαίο chip για συσκευές κινητής τηλεφωνίας, και η HMD θέλει σαφώς να ανταγωνιστεί και τα μεγάλα ονόματα με το νέο της μοντέλο.

Η συσκευή θα διαθέτει 4GB RAM, αλλά υπάρχουν και φήμες που υποδεικνύουν ότι μάλλον θα κυκλοφορήσει και μια έκδοση των 6GB RAM. Το νέο Nokia 8 θα έχει προεπιλεγμένη χωρητικότητα αποθήκευσης στα 64 GB και μάλλον θα υποστηρίζει κάρτες microSD.

Η συσκευή λέγεται ότι θα διαθέτει μια οθόνη Quad HD 5.3 ιντσών με ανάλυση 1440×2560 pixel (Gorilla Glass 5), και μάλλον θα κυκλοφορήσει με ένα σύστημα διπλής κάμερας Zeiss, αφού η HMD ελπίζει να ανταγωνιστεί το iPhone 7 Plus.

Φήμες αναφέρουν ότι το Nokia 8 θα μπορούσε να κοστίζει από 600 δολάρια, και ότι θα έρθει σε 4 χρωματικές αποχρώσεις: μπλε, χάλυβα, χρυσό μπλε και χρυσό χαλκού.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS