ΑρχικήbusinessH HMD Global θα ανακοινώσει πέντε Nokia-Branded Phones το 2017

H HMD Global θα ανακοινώσει πέντε Nokia-Branded Phones το 2017

Η HMD Global εταιρεία από την Φιλανδία λέγεται για να ανακοινώσει τα πρώτα Nokia-branded smartphones το Φεβρουάριο του 2017 κατά την διάρκεια του Mobile World Congress (MWC). Η εταιρεία φέρεται να συνεργάζεται με τους φορείς χάραξης εφοδιαστικής αλυσίδας στην Taiwan για την ανάπτυξη τεσσάρων μοντέλων για να ξεκινήσει το λανσάρισμα στο δεύτερο και τρίτο τρίμηνο του επομένου έτους.

Nokia

Το Digitimes ανέφερε πρόσφατα ότι τα τέσσερα νέα μοντέλα θα έχουν οθόνες μεγέθους από 5,0 ίντσες μέχρι 5,7 ίντσες ή ψηφίσματα Full HD σύμφωνα με τις πηγές. Η έκθεση αναφέρει ότι οι προμηθευτές πάνελ είναι οι LG Display, Century Technology (CTC) και Innolux. Φαίνεται ότι η FIH Mobile θα χρησιμεύσει ως έτερος παραγωγός για τα επερχόμενα τηλέφωνα.

Η HMD Global ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα λανσάρει Nοkia smartphones που εστιάζουν στην καινοτομία, την ποιότητα και την εμπειρία.

Το πρώτο Nοkia-smartphone που θα παρουσιαστεί από την HMD στο MWC πιθανότατα θα είναι το Nokia D1c, το οποίο λέγεται ότι θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις, με διαφορές σχετικά με την χωρητικότητα της μνήμης και του μεγέθους της οθόνης.

Οι φήμες λένε ότι η υψηλότερη σε τιμή έκδοση των δύο παραλλαγών του D1C τηλεφώνου θα κοστίσει περίπου $200 και θα ενσωματώνει περίπου 3GB μνήμη RAM και μια οθόνη Full HD 5,5 ιντσών. Το smartphone θα τρέχει με έναν 1.4GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 430 επεξεργαστή και έχει εσωτερική μνήμη 16GB, η οποία θα μπορούσε να επεκταθεί με τη χρήση κάρτας microSD. Θα μπορούσε επίσης να έχει μια φωτογραφική μνήμη 16MP στο πίσω μέρος.

Η άλλη παραλλαγή θα κοστίζει περίπου $150 και θα έχει 2GB μνήμης RAM και μια οθόνη Full HD 5 ιντσών. Λέγεται ότι θα έχει πίσω κάμερα των 13MP και τον ίδιο Snapdragon 430 επεξεργαστή. Τα δύο smartphones της Nοkia αναμένεται να τρέχουν Android 7.0 Nougat. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα τηλέφωνα σίγουρα θα δοθούν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης στην εμπορική έκθεση Mobile World Congress το Φεβρουάριο του 2017

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS