ΑρχικήinetiPhone το πληκτρολόγιο διαθέτει ένα κρυμμένο ποντίκι

iPhone το πληκτρολόγιο διαθέτει ένα κρυμμένο ποντίκι

iPhone; Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για γρήγορη επεξεργασία κειμένου σε ένα iPhone. Αλλά ο καλύτερος τρόπος είναι κυριολεκτικά κάτω από τα δάχτυλά σας.

Κατά τη διάρκεια της δεκαετούς ιστορίας του, το iPhone της Apple έχει υποστεί πάρα πολλές βελτιώσεις. Ορισμένες από αυτές αφορούν την πληκτρολόγηση, αλλά η επεξεργασία κειμένου, από την άλλη πλευρά, είναι ακόμα ένα μεγάλο πρόβλημα, καθώς η μικρή οθόνη δεν επιτρέπει την ακριβή και γρήγορη τοποθέτηση του δρομέα εκεί που τον χρειάζεστε. iPhone

Τα καλά νέα: τα iPhone με 3D Touch (6S, 6S Plus, 7 και 7 Plus) έχουν μια κρυφή λειτουργία που κάνει την κίνηση του δρομέα εύκολη, γρήγορη και ακριβή.

Το προεπιλεγμένο πληκτρολόγιο iOS σε οποιοδήποτε iPhone 3D Touch διαθέτει ένα κρυμμένο trackpad.

Για να το ενεργοποιήσετε, πατήστε σταθερά οποιοδήποτε πλήκτρο μέχρι να δείτε τα πλήκτρα να είναι κενά. Θα αισθανθείτε ένα απτικό tap (η Apple το αποκαλεί Taptic feedback).

Το πληκτρολόγιο σας ουσιαστικά γίνεται ένα trackpad και καθώς θα σύρετε το δάχτυλό σας γύρω από το πληκτρολόγιο, ο δρομέας ακολουθεί στην οθόνη.

Photo: CNΕΤ

Εάν θέλετε να επιλέξετε κείμενο, χαλαρώστε την πίεση που ασκείτε στην οθόνη χωρίς να την αφήσετε για να πάτε στο σημείο που θέλετε, και στη συνέχεια πιέστε ξανά σταθερά για να ξεκινήσετε με την επισήμανση του κειμένου που σας ενδιαφέρει.

Μπορείτε να δοκιμάσετε το παραπάνω trick κατά την επεξεργασία κάποιου εγγράφου.

Τι γίνεται με τα παλαιότερα iPhone;

Δυστυχώς δεν υπάρχει ποντίκι. Όμως, δεν έχει σημασία τι iPhone έχετε, υπάρχουν δύο τρόποι για να μετακινήσετε τον κέρσορα για να επεξεργαστείτε κάποιο κείμενο. Ο πρώτος τρόπος είναι να πατήσετε την οθόνη στο σημείο που θέλετε να πάει ο δρομέας. Αυτό λειτουργεί, αλλά δεν είναι και τρομερά ακριβές.

Ο δεύτερος τρόπος είναι να πιέσετε και να κρατήσετε την οθόνη για να δείτε τον μεγεθυντικό φακό. Αυτό λειτουργεί καλύτερα, αλλά μερικές φορές το δάχτυλό σας μπορεί να αποκρύψει τον δρομέα.

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS