ΑρχικήinetΗ Virgin Mobile εγκαταλείπει τελείως τις Android συσκευές

Η Virgin Mobile εγκαταλείπει τελείως τις Android συσκευές

Η Virgin Mobile μόλις ανακοίνωσε το Inner Circle, ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας που συνοδεύεται από απεριόριστα δεδομένα, μηνύματα κείμενων και κλήσεις για τους πελάτες που αγοράζουν iPhone. Virgin Mobile

Η εταιρεία παραιτείται εξ’ ολοκλήρου από τα Android smartphones, καθιστώντας την τον πρώτο μεταφορέα των ΗΠΑ που προσφέρει αποκλειστικά iPhones της Apple επιτρέποντας στους πελάτες να εγγραφούν μέσω iPhone που αγοράστηκε από τη Virgin ή την Apple. Η Virgin Mobile πωλεί τα πιο πρόσφατα μοντέλα iPhone, συμπεριλαμβανομένων των SE, 6, 6s, 6s Plus, 7, και 7 Plus.

Το Inner Circle είναι ένα διαθέσιμο πακέτο χωρίς σύμβαση και προσφέρεται για 50 δολάρια το μήνα με απεριόριστα δεδομένα, μηνύματα κείμενα και κλήσεις. Ως μέρος όμως μιας ειδικής προσφοράς μέχρι τις 31 Ιουλίου, αυτό το πακέτο προσφέρεται μόνο για 1 δολάριο για το πρώτο έτος.

Η Virgin Mobile ανακοίνωσε επίσης ότι ένα νέο πακέτο ασφάλισης τηλεφώνου θα προσφέρεται για μόλις 7 δολάρια το μήνα. Η εταιρεία καλύπτει ζημιές, απώλειες και κλοπές για κάθε iPhone που έχει Inner Circle συνδρομή.

Παρόλο που έρχεται με απεριόριστα δεδομένα, μυνήματα και κλήσεις, το νέο πακέτο εξακολουθεί να περιλαμβάνει  ορισμένους περιορισμούς. Ένας από αυτούς είναι η ταχύτητα των δεδομένων, η οποία μειώνεται αν η κυκλοφορία υπερβεί τα 23 MB το μήνα. Επιπλέον, η ροή της μουσικής περιορίζεται στα 500 kilobits ανά δευτερόλεπτο ενώ η ροή βίντεο είναι διαθέσιμη μόνο σε 480p ανάλυση.

Επιπλέον, οι απεριόριστες υπηρεσίες φωνής και δεδομένων προσφέρονται μόνο στο δίκτυο.

Με επιπλέον 5 δολάρια το μήνα, οι πελάτες θα έχουν απεριόριστες κλήσεις προς Μεξικό και Καναδά καθώς και απεριόριστα μηνύματα παγκοσμίως.

Οι προσφορές απεριόριστων υπηρεσιών προσφέρονται για τους πελάτες της Virgin Mobile που θα αγοράσουν ένα νέο iPhone μέχρι τις 27 Ιουνίου.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS