ΑρχικήinetΤο iPad Pro έλαβε βαθμολογία αποκατάστασης 2/10!

Το iPad Pro έλαβε βαθμολογία αποκατάστασης 2/10!

Μια μικρή γρατσουνιά στο νέο iPad Pro 10.5 ιντσών που κυκλοφόρησε από την Apple νωρίτερα αυτό το είναι εξίσου δύσκολο να επιδιορθωθεί όσο και στο προηγούμενο μοντέλο της Microsoft Surface Pro, με το  iFixit να δίνει βαθμολογία αποκατάστασης 2 στα 10 και στις δύο συσκευές. iPad Pro

Αν και το iFixit δεν έχει δημοσιεύσει ακόμα αποτελέσματα του νέου Surface Pro, σίγουρα δεν θα υπάρξει μεγάλη διαφορά καθώς τα δύο μοντέλα είναι παρόμοια μεταξύ τους και διαθέτουν αναβαθμίσεις υλικού που δεν αλλάζουν την διάταξη του καλύμματος με ουσιαστικό τρόπο.

Να σημειώσουμε ότι η περίπτωση του νέου iPad Pro μοιάζει περισσότερο με την έκδοση 12,9 ιντσών παρά με εκείνη των 9,7 ιντσών, βάζοντας έτσι τέλος στις φήμες που υποστηρίζουν ότι το τελευταίο iPad της Apple είναι στη πραγματικότητα μια κλιμακωτή έκδοση του μικρότερου αδελφού του.

Ωστόσο υπάρχουν κάποιες διαφορές με κυριότερη την νέα οθόνη που φτάνει τα 120 Hz  refresh rate. Το iFixit υποστηρίζει ότι  η Apple διπλασίασε τον αριθμό καλωδίων σύνδεσης για την οθόνη από τις δύο που συναντούσαμε στο αρχικό μοντέλο.

Επιπλέον, η Apple έχει πράγματι εγκαταστήσει  4GB RAM στη συσκευή (2x2GB LPDDR4), ενώ η μπαταρία έχει αναβαθμιστεί από 27,91Wh στο iPad Pro 9,7 ιντσών σε 30,8Wh. Η αποθήκευση  έρχεται με τη μορφή μνήμης flash που παρέχεται από την Toshiba.

To νέο iPad Pro χρησιμοποιεί επίσης την ίδια κάμερα με το iPhone 7 ενώ η δευτερεύουσα κάμερα είναι 7 megapixel με εγγραφή βίντεο 1080p.

Το iFixit δήλωσε ότι η Apple έκανε το Smart Connector αδύνατο να αντικατασταθεί αλλά επειδή δεν υπάρχουν κινούμενα μέρη που μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι πιθανότητες καταστροφής είναι ελάχιστες.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS