Κακόβουλα αρχεία Windows EXE μολύνουν τους χρήστες macOS
infosec

Κακόβουλα αρχεία Windows EXE μολύνουν τους χρήστες macOS

Ερευνητές ασφαλείας, ανακάλυψαν πολλά αρχεία Windows EXE, που χρησιμοποιούν κακόβουλα payloads για να μολύνουν τους χρήστες macOS με infostealers και...
Read More
infosec

Η Cisco προειδοποιεί για σφάλμα κωδικού στο Network Assurance Engine

Η Cisco προειδοποιεί τους πελάτες της πως πρέπει άμεσα να εγκαταστήσουν μία αναβάθμιση, η οποία θα διορθώσει ένα πολύ σοβαρό...
Read More
infosec

500px: Παραβίαση δεδομένων του 2018 εξέθεσε πληροφορίες χρηστών

500px: Η πλατφόρμα κοινοποίησης φωτογραφιών αποκάλυψε πως υπήρχε ένα σφάλμα ασφαλείας που εξέθεσε τα προσωπικά δεδομένα χρηστών και τις πληροφορίες...
Read More
infosec

Χακαρισμένοι λογαριασμοί Twitter χρησιμοποιούνται για να προμοτάρουν την Σαουδική Αραβία

Αρκετοί verified λογαριασμοί Twitter έχουν αναληφθεί από παλιούς συνεργάτες την Σαουδική Αραβία και μερικοί τους έχουν χρησιμοποιήσει για να προωθήσουν...
Read More
infosec

10 εταιρείες που προσπάθησαν να αγοράσουν το Facebook

Το Facebook, όπως γνωρίζουμε όλοι, δεν είναι μόνο μια από τις πιο αγαπημένες και δημοφιλής πλατφόρμες δισεκατομμύρια χρηστών αλλά και...
Read More
Latest Posts

6ο Συνέδριο e-Business & Social Media World: Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

 Social Media World Social Media World Social Media World

Το 6ο Συνέδριο e-Business & Social Media World (www.e-businessworld.gr ανοίγει φέτος τις πύλες του την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Divani Caravel με γενικό τίτλο «Grow your ebusiness: Unleash the Power of Social Data!».

Με τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό να βρίσκεται πλέον στο λεξιλόγιο κάθε επιχείρησης η οποία θέλει να εξελιχθεί και να βελτιώσει την ανταγωνιστικότητα της και με τα Social Media να αποτελούν τη «φωνή» σύμφωνα με την οποία οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να «μιλήσουν» με το κοινό τους, το φετινό συνέδριο επικεντρώνεται στο να βοηθήσει τις επιχειρήσεις προκειμένου να αναπτύξουν το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν απελευθερώνοντας τη δύναμη των Κοινωνικών Δικτύων.

Ομιλητές από τους τους κλάδους του eCommerce, των Social Media, της Διαφημιστικής αγοράς, των Logistics κ.α., συνθέτουν το παζλ της κεντρικής ολομέλειας, με ένα άκρως ενδιαφέρον θεματικό περιεχόμενο. Ενημερωθείτε για το αναλυτικό πρόγραμμα της ολομέλειας, εδώ.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί μια εξειδικευμένη θεματική ενότητα, αφιερωμένη στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, η οποία θα αποπειραθεί να μεταδώσει στις επιχειρήσεις την ανάγκη να κατανοήσουν και να ενστερνιστούν τη νέα πραγματικότητα, ώστε να γίνουν κομμάτι μιας νέας γενιάς ελληνικών επιχειρήσεων που θα μπορεί να σταθεί όχι απλά σε εθνικό επίπεδο αλλά κυρίως στον διεθνή επιχειρηματικό ανταγωνισμό, πλεονεκτώντας σε στρατηγική σκέψη, εξειδικευμένα στελέχη και ολοκληρωμένη digital οργάνωση και παρουσία. Αναλυτικές πληροφορίες για την παράλληλη ενότητα με τίτλο: «Forward Thinking Zone: Digital Transformation», θα βρείτε εδώ.

Εξάλλου, κατά την διάρκεια του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί μια σειρά θεματικών workshops που καλύπτουν εξειδικευμένες πτυχές του Digital Marketing και του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν, προσφέροντας μία χρηστική εμπειρία στους συμμετέχοντες. Το αναλυτικό πρόγραμμα των workshops είναι διαθέσιμο εδώ.

Μετά το πέρας των εργασιών του Συνεδρίου, ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου – GR.EC.A, θα διοργανώσει για 8η φορά το eCommerce Networking Day, την εκδήλωση δικτύωσης για τα στελέχη και τους επαγγελματίες του eCommerce. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18:00, στην αίθουσα ATHENS VIEW του ξενοδοχείου Divani Caravel, και είναι ανοικτή προς όλα τα στελέχη, ανεξάρτητα με το αν η εταιρεία τους είναι (ή όχι) μέλος του GR.EC.A. Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ.

Η συμμετοχή στο Συνέδριο e-Business & Social Media World, είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες και για να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου στο www.ebusinessworld.gr.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *