ΑρχικήinetΚαθυστέρηση κυκλοφορίας του Galaxy Note FE. Γιατί όμως;

Καθυστέρηση κυκλοφορίας του Galaxy Note FE. Γιατί όμως;

Όπως σας είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενα άρθρα μας, η Samsung ήταν έτοιμη να επανακυκλοφορήσει το Note FE στις αρχές του Ιουλίου. Απ’ ότι φαίνεται όμως, η εταιρεία σκοπεύει να καθυστερήσει την πολυσυζητημένη κυκλοφορία λόγω προβλημάτων που προέκυψαν κατά την παραγωγή.Note FE

Το Galaxy Note FE το οποίο θα προσφέρεται μόνο σε επιλεγμένες αγορές αν και ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 7 Ιουλίου η εταιρεία αποφάσισε να την μεταθέσει για τις 30 καθώς αγωνίζεται να παράγει τα απαραίτητα αποθέματα.

Συγκεκριμένα, η Samsung  θέλει να κατασκευάσει 300.000 μονάδες του Galaxy Note FE αλλά λόγω των ζητημάτων παραγωγής, η εταιρεία χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να κατασκευάσει τόσα τηλέφωνα πριν την επίσημη έναρξη στην Νοτιοκορεάτικη αγορά.

Δεν είναι απολύτως σαφές ακριβώς είναι τα προβλήματα που προέκυψαν κατά την παραγωγή αλλά λογικά δεν θα είναι μείζονος σημασίας καθώς η Samsung προσπαθεί να ευθυγραμμίσει την παραγωγή με την εκτιμώμενη ζήτηση.

Το Galaxy Note FE είναι μια έκδοση βασισμένη στο Galaxy Note 7  που συνοδεύεται από κάποιες βελτιώσεις σε σχέση με το αρχικό μοντέλο και προφανώς λύνει το πρόβλημα μπαταρίας που οδήγησε στο τεράστιο φιάσκο που παρουσίασε η εταιρεία πέρσι λόγω υπερθέρμανσης.

Το Note FE θα έχει τον ίδιο σχεδιασμό και προδιαγραφές με το Galaxy Note 7 αλλά έρχεται με μικρότερη μπαταρία 3.200 mah σε αντίθεση με τα 3.500 mah του αρχικού μοντέλου. Απ’ ότι φαίνεται, η Samsung αποφάσισε να μειώσει την χωρητικότητα της μπαταρίας για να αποτρέψει προβλήματα υπερθέρμανσης.

Υποστηρίζεται επίσης ότι το Note FE θα διαθέτει βελτιωμένο S Pen καθώς και ένα ειδικό πλήκτρο για την Bixby, παρόμοιο με αυτό του Galaxy S8. Να σημειώσουμε βέβαια ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η εταιρεία να εισάγει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό με την κυκλοφορία του Note 8.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS