ΑρχικήReviewsOnePlus 5: 550 ευρώ η τιμή του στην Ευρώπη

OnePlus 5: 550 ευρώ η τιμή του στην Ευρώπη

Η OnePlus ετοιμάζεται να παρουσιάσει την τελευταία ναυαρχίδα της μέσα στον Ιούνιο οπότε όλο και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή έρχονται στη δημοσιότητα. Η πιο πρόσφατη αναφέρει ότι το OnePlus 5 έρχεται στην Ευρώπη στην τιμή των 550 ευρώ.OnePlus 5

Το OnePlus 5 θα κοστίζει 550 ευρώ στην Ευρώπη. Η είδηση αυτή διέρρευσε από την Φιλανδία καθώς το νέο smartphone θα αποτελέσει το βραβείο ενός διαγωνισμού για το ετήσιο φεστιβάλ μουσικής που θα διεξαχθεί στη χώρα.

Ο διαγωνισμός δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο Facebook αποκαλύπτοντας την τιμή του κινητού καθώς οι κανόνες απαιτούν την γνωστοποίηση της τιμής του βραβείου. Επομένως, η λιανική αξία του OnePlus 5 είναι 550 ευρώ στις περισσότερες ευρωπαϊκές αγορές και πιθανότατα 617 δολάρια στις ΗΠΑ. Προφανώς η τιμή θα έχει διακυμάνσεις ανά χώρα ανάλογα με τους τοπικούς φόρους.

Το OnePlus 5 είναι ακριβότερο από το 3T το οποίο σήμερα πωλείται στην τιμή των 439 ευρώ στην Φιλανδία. Το νέο smartphone αναμένεται να τροφοδοτείται από την τελευταία πλατφόρμα της Qualcomm, τον Snapdragon 835, σε συνδυασμό με 6GB  ή 8GB  μνήμη RAM και εσωτερική μνήμα αποθήκευσης 64GB ή 128GB.

Να σημειώσουμε ότι μια παραλλαγή με 8GB μνήμη RAM αποκαλύφθηκε πρόσφατα στο  Amazon India και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Ιουνίου. Η επερχόμενη ναυαρχίδα  θα διαθέτει μια εγκατάσταση διπλής κάμερας στο πίσω μέρος σε κάθετη θέση. Επίσης, έρχεται με οθόνη  Full HD 5.5 ιντσών και υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών.

Εντύπωση μας προξενεί η δήλωση  της εταιρείας ότι το OnePlus 5 θα είναι η πιο λεπτή ναυαρχίδα της μέχρι σήμερα.

Το OnePlus 5 θα παρουσιαστεί στις 20 Ιουνίου ενώ η εταιρεία σκοπεύει να διεξάγει και pop-up εκδηλώσεις σε διάφορες πόλεις παγκοσμίως.

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS