ΑρχικήinetOnePlus 5: Εσύ επιλέγεις τον σχεδιασμό του κουτιού λιανικής πώλησης

OnePlus 5: Εσύ επιλέγεις τον σχεδιασμό του κουτιού λιανικής πώλησης

Η OnePlus είναι αφοσιωμένη στην νέα της ναυαρχίδα, το OnePlus 5 εδώ και αρκετό καιρό και τώρα η εταιρεία αποφάσισε να ζητήσει την βοήθεια των καταναλωτών για τον σχεδιασμό του κουτιού λιανικής πώλησης για το επερχόμενο τηλέφωνο. Η δημοσκόπηση μπορεί να βρεθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα κοινωνικά δίκτυα της Κίνας, το Weibo.OnePlus 5

Η OnePlus προσφέρει 8 επιλογές σχεδιασμού για να διαλέξουν οι χρήστες, συμπεριλαμβανομένων πέντε λευκού χρώματος και τρία κόκκινου. Όλες οι προτάσεις έχουν τον αριθμό πέντε στο μπροστινό μέρος ο οποίος θα μπορούσε να έχει ξεθωριασμένη ή 3D μορφή.

Μια από τις προτάσεις μάλιστα περιλαμβάνει την λέξη “Hello 5” στο μπροστινό μέρος του κουτιού, ενδεχομένως υπονοώντας το επίσημο σύνθημα του νέου premium smartphone. Οι χρήστες πριν ψηφίσουν ποια επιλογή προτιμάνε θα πρέπει να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους στο Weido.
Πληροφορίες για το OnePlus 5 έχουν διαρρεύσει εδώ και αρκετό καιρό. Η συσκευή αναμένεται να έρθει με εγκατάσταση διπλής κάμερας στο πίσω μέρος η οποία αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την DxO Mark. Επίσης, θα τροφοδοτείται από την τελευταία πλατφόρμα Qualcomm Snapdragon 835 σε συνδυασμό με μνήμη RAM 6GB και μια οθόνη Full HD 5.5 ιντσών.

Η χωρητικότητα της μπαταρίας του τηλεφώνου θα είναι μεγαλύτερη από 3.000mAh, θα διαθέτει υποδοχή ακουστικών 3,5mm και εσωτερική αποθήκευση 64 ή 128GB. Η τιμή του φημολογείται ότι θα φτάσει στα 650 δολάρια και η πρεμιέρα του αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στον Ιούνιο ή τον Ιούλιο.

Το OnePlus έχει δημιουργήσει διαφημίσεις για το νέο της smartphone απελευθερώνοντας φωτογραφίες με δείγματα χρωμάτων της επερχόμενης συσκευής. Επιπλέον, η εταιρεία σκοπεύει να διακόψει την προηγούμενη ναυαρχίδα της, το  OnePlus 3T, από την 1η Ιουνίου στην Ευρώπη, ώστε να μπορεί να εστιάσει αποκλειστικά στην παραγωγή μονάδων OnePlus 5. 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS