ΑρχικήinetΤο TranslucentTB γίνεται όλο και καλύτερο!

Το TranslucentTB γίνεται όλο και καλύτερο!

Το TranslucentTB είναι μία από τις μικρές εφαρμογές που δεν πρέπει να λείπουν από το οπλοστάσιο προσαρμογής οποιουδήποτε χρήστη των Windows 10, καθώς κάνει την επιφάνεια εργασίας να φαίνεται πολύ πιο ωραίο στο μάτι απλά προσθέτοντας transparency στο taskbar.

translucenttb

Αν και με την πρώτη ματιά όλα φαίνεται να είναι απλώς χάσιμο χρόνου επειδή δεν θα πάρετε πάρα πολλά με την αλλαγή του taskbar σε πλήρη λειτουργία transparency, πρέπει πραγματικά να το δοκιμάσετε πρώτα επειδή η επιφάνεια εργασίας των Windows 10 φαίνεται πολύ καθαρότερη και πιο σύγχρονη με αυτό τον τρόπο. Και σήμερα αυτή η μικρή εφαρμογή έχει λάβει μια άλλη σημαντική ενημέρωση.

Επί του παρόντος, στην έκδοση 2017.3, το TranslucentTB έρχεται τώρα με ένα χαρακτηριστικό που ονομάζεται Dynamic Start, το οποίο προσφέρει διαφορετικές καταστάσεις όταν το Start menu είναι ανοιχτό ή κλειστό.

Υπάρχει επίσης ένα παρόμοιο χαρακτηριστικό που ονομάζεται Dynamic Windows, το οποίο στην περίπτωση αυτή αφορά εφαρμογές που εκτελούνται στο σύστημά σας και προσφέρει διαφορετικές καταστάσεις όταν μεγιστοποιούνται τα παράθυρα ή όταν βρίσκεστε στην επιφάνεια εργασίας. Το dev λέει ότι αυτή η λειτουργία είναι ακόμα σε προεπισκόπηση για τώρα, οπότε μην ανησυχείτε αν κάτι δεν λειτουργεί σωστά, απλά βεβαιωθείτε ότι αναφέρετε το σφάλμα.

Στη συνέχεια, υπάρχει βελτιωμένη υποστήριξη εικονικής επιφάνειας εργασίας, καθώς και περισσότερες επιλογές δίσκων που μπορείτε να έχετε γρήγορα πρόσβαση από το εικονίδιο στο δίσκο συστήματος.

Το TranslucentTB τρέχει σιωπηλά στο δίσκο του συστήματος και μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση στις επιλογές του απλά κάνοντας δεξί κλικ στα εικονίδια του. Μπορείτε να αλλάξετε μεταξύ των διαθέσιμων τρόπων λειτουργίας ή να κλείσετε την εφαρμογή χωρίς περίπλοκη διεπαφή ή διαδικασία διαμόρφωσης.

Η εφαρμογή μπορεί επίσης να ρυθμιστεί ώστε να ξεκινάει με τα Windows, και αυτό είναι χωρίς αμφιβολία μια πολύ ευπρόσδεκτη προσθήκη, ειδικά επειδή φαίνεται ότι υπάρχουν πολλοί χρήστες εκεί έξω που τους αρέσει και θέλουν να έχουν την εφαρμογή να τρέχει όλη την ώρα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS