ΑρχικήinetΚινεζική εταιρεία θέλει να φτιάξει έναν Microsoft Surface Killer

Κινεζική εταιρεία θέλει να φτιάξει έναν Microsoft Surface Killer

Η Chuwi είναι μια από τις λιγότερο διάσημες κινεζικές εταιρείες που προσπαθούν να πολεμήσουν τους μεγάλους στην αγορά συσκευών 2 σε 1 και μετά το λανσάρισμα αρκετών συσκευών για να ανταγωνιστεί το Surface της Microsoft, η επιχείρηση προσπαθεί τώρα να προχωρήσει ένα ακόμη βήμα παραπέρα με το μοντέλο που ονομάζεται SurfBook.

microsoft

Παρόλο που το όνομα του μπορεί να υποδηλώνει ότι αυτή η νέα συσκευή υποτίθεται ότι είναι αντίπαλος του Surface Book της Microsoft, καθώς περιλαμβάνει και διαστάσεις πολύ κοντά στη συσκευή 2 σε 1 της Microsoft, θα λέγαμε ότι έχει αρκετές διαφορές.

Δημοσιεύεται στο IndieGogo όπου έχει ήδη φτάσει το στόχο του – αξίας $ 30,000, το SurfBook θα διαθέτει μια οθόνη 12,3 ιντσών με ανάλυση 2736×1824 pixel. Η συσκευή θα έρθει επίσης με ένα pen με 1024 επίπεδα πίεσης, ενώ η πρόσφατα αναβαθμισμένη γενιά της Microsoft διαθέτει χαρακτηριστικά 4096.

Μια σύγκριση που δημοσιεύεται στην εκστρατεία εθελοντισμού δείχνει ότι οι οθόνες του SurfBook Chuwi και του Surface Pro 4 είναι σχεδόν οι ίδιες, με τις ίδιες διαστάσεις και ανάλυση, αναλογία και 10 σημεία multi-touch.

Όσον αφορά τον επεξεργαστή, της Chuwi λέγεται ότι είναι ακόμα καλύτερο γιατί προσφέρει ένα τσιπ 4-core που τρέχει με μέγιστη ταχύτητα 2.2 GHz, ενώ το Surface Pro έρχεται με έναν επεξεργαστή 2 πυρήνων με την ίδια ταχύτητα.

Η διαφορά είναι ότι το Surface της Microsoft προσφέρει πραγματικά καλύτερες επιδόσεις, επειδή τροφοδοτείται από τη σειρά επεξεργαστών Core i της Intel, ενώ το Chuwi τρέχει με μια τεχνολογία Intel Apollo Lake N3450.

Η συσκευή θα διαθέτει επίσης μνήμη RAM 6GB και μέγιστη αποθήκευση 128GB, ενώ η μπαταρία θα είναι μονάδα 10.000 mAh που θα πρέπει να παρέχει τουλάχιστον 8 ώρες αυτονομίας ανά φόρτιση.

Δεδομένου ότι η συσκευή έχει ήδη φτάσει στο στόχο της στο IndieGogo, δεν θα πρέπει να πάρει πολύ χρόνο πριν εισέλθει στη μαζική παραγωγή, με την Chuwi να σκοπεύει να την λανσάρει στο τέλος του Ιουνίου.

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS