ΑρχικήinetΕρώτηση: Τα νέα iPhones θα προσφέρονται από την Microsoft;

Ερώτηση: Τα νέα iPhones θα προσφέρονται από την Microsoft;

H Microsoft ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα παρέχει τα νέα Samsung Galaxy S8 Android smartphones στα δικά της καταστήματα, γεγονός που εξέπληξε αρκετούς καταναλωτές οι οποίοι πίστευαν ότι η εταιρεία θα αφοσιωθεί περισσότερο στην προώθηση της δικής της πλατφόρμα τηλεφώνων Windows.   
Microsoft

To Samsung Galaxy S8 Micrοsoft Edition αποτελεί μέρος της προωθητικής καμπάνιας της Micrοsoft σε πλατφόρμες που δεν ανήκουν σε Windows εφόσον ο κολοσσός προσπαθεί να γίνει πιο διαδεδομένος στην smartphone αγορά.

Και κάπου εδώ, όπως είναι λογικό μας δημιουργείτε η εξής απορία: Η Micrοsoft θα ξεκινήσει να πουλάει  και τα νέα IPhones της Apple; Αυτό δεν θα ήταν το επόμενο λογικό βήμα της εταιρείας εφόσον είναι τόσο αφοσιωμένη στα Android και IOS;

Θα μας πείτε βέβαια, και όχι άδικα, ότι κάτι τέτοιο είναι απίθανο. Αλλά πόσο fans της Microsoft θα περίμεναν ότι η αγαπημένη τους εταιρεία θα πουλούσε κορυφαία Samsung Android τηλέφωνα;

Αναμφίβολα, η πώληση iPhone συσκευών στα καταστήματα της Micrοsoft θα ήταν πολύ πιο δύσκολη, δεδομένης της αυστηρής στρατηγικής της Apple αλλά ακριβώς όπως η συσκευές Samsung θα μπορούσαν να βοηθήσουν τη Microsoft να επεκταθεί στο κόσμο των smartphones πέρα από τα Windows.

Αν και εμείς δεν μπορούμε να δώσουμε κάποια απάντηση στο συγκεκριμένο θέμα, ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε τον περασμένο μήνα και αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα έλαβε μικτές αντιδράσεις.

Το θετικό αυτού του σεναρίου είναι ότι τα iPhones θα βοηθήσουν στη δημιουργία εσόδων της Micrοsoft. Επιπλέον, με την Apple η Microsoft θα μπορούσε να εισάγει στα iPhones δικές της εφαρμογές ενδεχομένως και προ-εγκαταστημένες, ενισχύοντας έτσι την σχέση των δύο εταιρειών.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS