ΑρχικήinetTo Samsung Galaxy S8 θα τρέχει Windows 10 Mobile?

To Samsung Galaxy S8 θα τρέχει Windows 10 Mobile?

Οι φωτογραφίες ενός υποτιθέμενου Samsung Galaxy S8 που τρέχει με Windows 10 Mobile κάνουν τώρα τον γύρο του διαδικτύου, παρουσιάζοντας αυτό που ισχυρίζονται ότι είναι μια ειδική έκδοση του smartphone που ξεκίνησε πρόσφατα και δεν τροφοδοτείται από το Android, αλλά από το νεκρό κινητό λειτουργικό σύστημα της Microsoft.

windows

Και παρόλο που αυτές οι φωτογραφίες θα μπορούσαν να κάνουν τους πάντες πολύ ενθουσιασμένους, επειδή ένας κατασκευαστής τηλεφώνου του μεγέθους της Samsung θα ήταν κοντά στο λανσάρισμα ενός Windows phone, οι ελπίδες τελικά εξανεμίστηκαν απλά επειδή όλες οι φωτογραφίες είναι ψεύτικες.

Πρώτα απ ‘όλα, μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτές τις φωτογραφίες δείχνει ότι όλα είναι απλά κακό Photoshop, με μερικά UI μέρη ελάχιστα ορατά, διότι όποιος το δημιούργησε αυτό θα μπορούσε να δώσει την εντύπωση ότι τα Windows 10 Mobile χρησιμοποιούν τις κυρτές άκρες του Galaxy S8 σε παρόμοιο τρόπο με το Android.

Στη συνέχεια, είναι το μενού Samsung edge που εμφανίζεται σε κάθε στιγμιότυπο οθόνης, το οποίο στο Android βοηθάει τους χρήστες να αξιοποιήσουν στο έπακρο την καμπύλη οθόνη και να αποκτήσουν γρήγορα πρόσβαση σε ορισμένες λειτουργίες, όπως επαφές, πρόγνωση καιρού ή ορισμένες εφαρμογές, από την άκρη της οθόνης.

Και τέλος, είναι η τεχνική πλευρά, καθώς τα Windows 10 Mobile δεν μπορούν να τρέξουν στο Snapdragon 835, σύμφωνα με την ίδια την τεκμηρίωση της Microsoft. Παρόλο που το  Snapdragon 835 έπρεπε να βρίσκεται στη λίστα CPU που υποστηρίζεται για τα Windows 10 Mobile, η Microsoft το έβγαλε πιθανότατα καθώς τα σχέδια για την κινητή πλατφόρμα της άλλαξαν με την πάροδο του χρόνου.

Σε αυτό το σημείο, οι επεξεργαστές Snapdragon εξακολουθούν να αποτελούν μέρος των σχεδίων της Microsoft, αλλά για ένα διαφορετικό έργο, καθώς η εταιρεία έχει υπογράψει μια συνεργασία με την Qualcomm για να φέρει την πλήρη έκδοση των Windows 10 σε τσιπ ARM.

Αυτό σημαίνει ότι παρόλο που το Snapdragon 835 δεν είναι μέρος του οράματος κινητής της Microsoft, έχει σίγουρα μια θέση στον υπολογιστή, όπου αναμένεται να τροφοδοτήσει συσκευές με Windows 10 στο ARM. Οι πρώτοι υπολογιστές με αυτό το σύστημα εξομοίωσης αναμένεται να λανσαριστούν αργότερα φέτος και το Snapdragon 835 θα είναι το τσιπ που τους τροφοδοτεί.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS