ΑρχικήsecurityECSC ’17: Ώρα να αναδείξεις τις ικανότητες σου!

ECSC ’17: Ώρα να αναδείξεις τις ικανότητες σου!

Αγαπητοί μας φίλοι,

για δεύτερη συνεχή χρονιά η Ελλάδα θα είναι παρούσα στον μεγάλο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό κυβερνοασφάλειας European Cyber Security Challenge 2017 (ECSC ’17). Ο διαγωνισμός έχει ως στόχο την ανεύρεση, προσέλκυση και ανάδειξη μιας νέας γενιάς ταλέντων στο χώρο της κυβερνοασφάλειας μέσω μιας σειράς απαιτητικών δοκιμασιών! Ο διαγωνισμός ECSC ’17 θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου 2017 στη Μάλαγα της Ισπανίας, όπου η Ελλάδα θα συμμετέχει με μία 10μελή ομάδα, στοχεύοντας σε υψηλή διάκριση. Την οργάνωση και τον συντονισμό της Ελληνικής συμμετοχής έχει αναλάβει το Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιά.ECSC ’17

Δικαίωμα συμμετοχής στον φετινό διαγωνισμό έχουν νέοι και νέες από 14 έως και 25 ετών (δηλ., ημερομηνία γέννησης από 1/1/1992 και μετά), που ψάχνουν μία ιδανική ευκαιρία για να αναδειχθούν στον χώρο της προστασίας και ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων και δικτύων.

Πρώτος σταθμός στο συναρπαστικό αυτό ταξίδι είναι οι πανελλήνιοι προκριματικοί αγώνες που θα διεξαχθούν στις 3 και 4 Ιουνίου 2017, υπό την αιγίδα του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιά. Οι προκριματικοί αγώνες αποτελούν μία on-line διαγωνιστική διαδικασία μέσω διαδικτύου με δυνατότητα συμμετοχής από οποιαδήποτε γωνιά της Ελλάδας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον προκριματικό διαγωνισμό πραγματοποιούνται μόνο ηλεκτρονικά στον ιστότοπο http://ecsc.gr/contact.html έως 29 Μαΐου2017.

Οι νέοι και νέες που θα πρωτεύσουν στον πανελλήνιο προκριματικό διαγωνισμό θα αντιπροσωπεύσουν την Ελλάδα ως μέλη της εθνικής ομάδας που θα συμμετέχει στον ECSC ’17 στη Μάλαγα της Ισπανίας τον Οκτώβριο 2017.

Στη μεγάλη αυτή πανευρωπαϊκή γιορτή μπορείτε να συμβάλλετε και εσείς ως χορηγοί επικοινωνίας για να εμπνεύσετε και να υποστηρίξετε ενεργά την Ελληνική εθνική ομάδα και για να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες για την επιτυχία της εθνικής αυτής προσπάθειας. Σε κάθε φάση της διοργάνωσης θα λαμβάνετε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη διεξαγωγή των προκριματικών, τη συγκρότηση και προετοιμασία της Ελληνικής ομάδας και φυσικά όλες τις λεπτομέρειες για όσα θα συμβαίνουν στη Μάλαγα κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού τον Οκτώβριο του 2017.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τονECSC ’17, θα βρείτε στο www.ecsc.gr.

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS