ΑρχικήinetTo Galaxy S8 αποδείχθηκε η πιο εύθραυστη συσκευή

To Galaxy S8 αποδείχθηκε η πιο εύθραυστη συσκευή

H Samsung εισήγαγε ένα νέο σχεδιασμό στη Galaxy S σειρά της με τα νέα Galaxy S8 και S8 + να διαθέτουν Infinity οθόνες και γυάλινη πλάτη που αν και χαρίζουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα καθιστούν τις συσκευές αρκετά εύθραυστες. Ορισμένες δοκιμές πτώσης έδειξαν ότι το Galaxy S8 μπορεί να σπάσει πολύ εύκολα. Galaxy S8

Ουσιαστικά, οι πιθανότητες θραύσης της  Infinity οθόνης των Galaxy S8 και S8 + εξαρτώνται από το πόσο προσεκτικά χειρίζονται οι χρήστες τις συσκευές τους. Να σημειώσουμε ότι παρά την Gorilla Glass 5 επίστρωση των τελευταίων ναυαρχίδων της Samsung, οι συσκευές τις μπορούν εύκολα να σπάσουν.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των δοκιμών, παρά την επίστρωση του πιο σύγχρονου Gorilla Glass, η ναυαρχίδα φαίνεται να μην αντέχει τις σταγόνες νερού και τις πτώσεις. «Το Galaxy S8 είναι το πρώτο τηλέφωνο που δοκιμάσαμε το οποίο έχει ραγίσει στην πρώτη πτώση από όλες τις πλευρές. Αυτό συμβαίνει κυρίως επειδή καλύπτεται από γυαλί στην πίσω και μπροστά μεριά.» αναφέρει η έκθεση.

Παρ’ όλ’ αυτά, η Gorilla Glass 5 επίστρωση κάνει αρκετά καλή δουλειά στη προστασία κατά των γρατζουνιών.

Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι η Infinity οθόνη μπορεί να αντικατασταθεί πολύ εύκολα και μάλιστα χωρίς να ξοδέψετε αρκετά χρήματα. Το ποσό που θα πρέπει να δώσετε για την αντικατάσταση της οθόνης είναι περίπου 200 δολάρια, δηλαδή 50 με 100 δολάρια λιγότερα από την τιμή αντικατάστασης της οθόνης του Galaxy S7.

Πληροφοριακά, η τιμή αντικατάστασης της οθόνης του iPhone 7 είναι περίπου 300 δολάρια.

Η τιμή πώλησης των Galaxy S8 και Galaxy S8 + θα ξεκινάει από τα 750 δολάρια. Επομένως,  η τιμή αντικατάστασης της οθόνης είναι αρκετά προσιτή συγκριτικά με την τιμή πώλησης των νέων ναυαρχίδων.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS