Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων
infosec

Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων

Ορισμένες δημοφιλείς διανομές Linux έχουν ένα σφάλμα στο package-management interface, το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένας εισβολέας για να...
Read More
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
Latest Posts

Η Samsung κάνει pre-install το McAfee Antivirus Software στο Galaxy S8

Η McAfee ανακοίνωσε πρόσφατα ότι τα smartphone της Samsung Galaxy S8 και του Galaxy S8 + έρχονται με McAfee προεγκατεστημένο antivirus software. Ωστόσο, τα τελευταία smartphones δεν είναι τα μόνα που λαμβάνουν λύσεις ασφαλείας, καθώς πολλές άλλες συσκευές  Samsung θα έρθουν με προ-φορτωμένο λογισμικό McAfee.

Μετά από μια συνεργασία με την Samsung, η McAfee θα προ-εγκαταστήσει τη λύση ασφαλείας της στα smartphones του Galaxy S8 και του Galaxy S8 +, καθιστώντας τη διαθέσιμη δωρεάν για 60 ημέρες, μετά το οποίο οι χρήστες θα λάβουν ειδικές προσφορές εάν επιθυμούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το προϊόν.

Η λύση λογισμικού McAfee είναι διαθέσιμη για τις μονάδες Galaxy S8 παγκοσμίως, ενώ οι μονάδες Samsung Smart TV θα είναι προ-φορτωμένες με το McAfee Security for TV μόνο στη Νότια Κορέα και τις ΗΠΑ. Η διαθεσιμότητα θα επεκταθεί και σε άλλες αγορές φέτος.

Επιπλέον, το  McAfee VirusScan για smartphones διατίθεται σε πολλά smartphones της Samsung, όπως το Galaxy S6, Galaxy S6 edge, Galaxy Note 5, Galaxy S7 και Galaxy S7 edge. Επιπλέον, το λογισμικό ασφαλείας McAfee LiveSafe διασταυρούμενων συσκευών είναι επίσης προεγκατεστημένο σε όλους τους νέους υπολογιστές Samsung.

“Καθώς ο συνδεδεμένος κόσμος των συσκευών συνεχίζει να επεκτείνετε στα σπίτια των καταναλωτών, οι χρήστες της Samsung μπορούν να αισθάνονται άνετα γνωρίζοντας ότι οι συσκευές τους προστατεύονται με τις πιο πρόσφατες λύσεις ασφάλειας», δήλωσε ο Henry Lee, VP της Mobile Security Technologies και της Mobile Communications Business της Samsung Electronics .

Μέσω αυτής της εταιρικής σχέσης, οι δύο εταιρείες στοχεύουν στην αντιμετώπιση των αναγκών των καταναλωτών, καθώς το 44% ανησυχεί για την κλοπή των οικονομικών τους πληροφοριών, ενώ το 38% ανησυχεί για την κλοπή ταυτότητας, σύμφωνα με την McAfee.

Η Samsung ξεκίνησε πρόσφατα τις  προπαραγγελίες για τα ξεκλειδωμένα smartphones Galaxy S8 και Galaxy S8 + στις ΗΠΑ, ενώ οι εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες στα καταστήματα την 31η Μαΐου. Οι πελάτες που κάνουν την προ-παραγγελία μέχρι τις 24 Μαΐου θα λάβουν τα ξεκλειδωμένα flagship της Samsung ξεκινώντας από τις 30 Μαΐου. Επιπλέον, η Samsung προσφέρει ένα κιτ ψυχαγωγίας και δωρεάν συνδρομή 6 μηνών στο Netflix για προπαραγγελίες.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *