ΑρχικήinetNokia 3310: Στις 24 Μαΐου έρχεται στην Ευρώπη!

Nokia 3310: Στις 24 Μαΐου έρχεται στην Ευρώπη!

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο μας, η HMD Global ανακοίνωσε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter ότι το σύγχρονο Nokia 3310 έχει αρχίσει να αποστέλνεται στις αγορές διαφόρων χωρών, χωρίς όμως να αποκαλύψει ποιες είναι αυτές.Nokia 3310

Τώρα, η HMD Global επιβεβαίωσε ότι το νέο Nokia 3310 θα φτάσει στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 24 Μαΐου ενώ η Γερμανία θα το αποκτήσει στις 26 Μαΐου. Εκείνοι που θα περιμένουν λίγο περισσότερο είναι οι καταναλωτές της Ολλανδίας και του Βελγίου καθώς θα καταφτάσει στις 5 Ιουνίου.

Η συσκευή θα διατίθεται σε τέσσερις παραλλαγές χρωμάτων- κόκκινο, κίτρινο, σκούρο μπλε και γκρι. Να υπενθυμίσουμε ότι η τιμή του θα είναι περίπου 49,99 δολάρια, με μικρές διακυμάνσεις ανάλογα την χώρα.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο θα έχουν την τιμή να το αποκτήσουν τα καταστήματα Carphone Warehouse και Vodafone στις 24 Μαΐου ενώ οι προπαραγγελίες στο Clove είναι ακόμα διαθέσιμες. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα λαμβάνει προκαταχωρήσεις για το νέο κινητό και εκτιμά ότι η ημερομηνία παράδοσης του βρίσκεται κάπου στα μέσα Ιουνίου.

Να σημειώσουμε ότι το νέο Nokia 3310 περιλαμβάνει μια καινούρια έκδοση του παιχνιδιού Snake καθώς και φωτογραφική μηχανή 2MP με LED flash. Η συσκευή λειτουργεί σε πλατφόρμα Nokia Series 30+ και ζυγίζει μόλις 79,6 γραμμάρια. Επιπλέον, διαθέτει microSIM και LED φακό. Το μέγεθος της οθόνης είναι μόλις 2,4 ίντσες με ανάλυση QVGA.

Το νέο θρυλικό Nokia 3310 είναι κατάλληλο ως δευτερεύον τηλέφωνο και σίγουρα απευθύνεται σε όσους νοσταλγούν το εξαιρετικά ανθεκτικό και αξιόπιστο προκάτοχο του ο οποίος κυκλοφόρησε πριν 17 χρόνια και κατέγραψε τεράστιες πωλήσεις σε όλο τον κόσμο. Μιλάμε σίγουρα για μια διαφορετική συσκευή από αυτές που έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS