ΑρχικήinetGalaxy J3 (2017): Σύντομα κοντά μας!

Galaxy J3 (2017): Σύντομα κοντά μας!

Το νέο Galaxy J3 (2017) της Samsung μόλις έλαβε FCC πιστοποίηση, αποκαλύπτοντας ότι η επίσημη κυκλοφορία του είναι πολύ κοντά. Παρακάτω θα δούμε μερικές από τις προδιαγραφές του νέου smartphone, με βασικότερη ότι έρχεται σε δύο παραλλαγές: μονής και διπλής SIM.Galaxy J3

Το Galaxy J3 (2017) θα διαθέτει μια μπαταρία 2.400mAh, μεγαλύτερης χωρητικότητας από το προκάτοχο του που προσέφερε 2.600mAh. Επιπλέον, το smartphone θα συνοδεύεται από μια Super AMOLED 5 ιντσών οθόνη, Snapdragon 430 επεξεργαστή και 2GB μνήμη RAM.

Πληροφοριακά, το Galaxy J3 (2016) διέθετε Exynos 3475 επεξεργαστή με  Mali T720 μονάδα γραφικών και 1,5 GB μνήμη RAM. Επομένως, η νέα έκδοση προσφέρει μεγάλες αναβαθμίσεις στην απόδοση του τηλεφώνου.

Το Galaxy J3 (2017) έρχεται με μια κύρια κάμερα 12MP με LED Flash ενώ ο προκάτοχος του διέθετε μια 8MP με διάφραγμα f / 2,2 και φλας LED. H δευτερεύουσα κάμερα θα είναι 5MP επομένως δεν περιμένουμε αλλαγές σε αυτό το κομμάτι.

Αν και, όπως είπαμε και στην αρχή, η Samsung δεν έχει αποκαλύψει την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου της smartphone, λαμβάνοντας υπόψη την FCC πιστοποίηση που έλαβε πρόσφατα, η μέρα αυτή δεν θα είναι πολύ μακριά.

Να σημειώσουμε ότι το νέο smartphone πιθανότατα να διατεθεί σε αρκετές χώρες, συμπεριλαμβανημένων των Ηνωμένων Πολιτειών. Σίγουρα θα προσφέρεται από τα T-Mobile και AT & T όπως ακριβώς έγινε και με το Galaxy J7 (2017). Να υπενθυμίσουμε ότι το συγκεκριμένο smartphone έκανε ντεμπούτο με διαφορετικές ονομασίες πωλήσεις όπως Galaxy J7 Perx ή το Galaxy J7 Sky Pro.  Διαθέτει μια 5,5 ιντσών οθόνη με 720p ανάλυση ενώ η χωρητικότητα της μπαταρίας του φτάνει τα 3.300mAh. Η συσκευή διαθέτει επίσης 2GB μνήμη RAM και 16GB εσωτερική μνήμη αποθήκευσης.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS