ΑρχικήinetΤο ανακαινισμένο Galaxy Note 7 έφτασε...

Το ανακαινισμένο Galaxy Note 7 έφτασε…

Μετά την περσινή διακοπή, η Samsung αποφάσισε να ανανεώσει ορισμένες μονάδες Galaxy Note 7 και να τις προσφέρει σε πελάτες διαφόρων χωρών. Απ’ ότι φαίνεται η απελευθέρωση είναι πολύ κοντά δεδομένου ότι τα τρία ανακαινισμένα Note 7 μόλις έλαβαν πιστοποίηση FCC. Galaxy Note 7

Οι τρείς παραλλαγές φέρουν τις κωδικές ονομασίες SM-N935K, SM-N935L και SM-N935S και σύντομα θα φτάσουν στην αγορά της Κορέας. Το SM-N935S λέγεται ότι θα πωλείται στη SK Telecom ενώ τα υπόλοιπα δύο θα διατίθεντο στην KT Freetel και στην LG Uplus (LG U +), μερικούς από τους μεγαλύτερους μεταφορείς της χώρας.

Tο αναβαθμισμένο Galaxy Note 7, το οποίο φέρει την λιανική ονομασία Galaxy Nοte 7R, θεωρείται ότι θα διαθέτει μικρότερη χωρητικότητα μπαταρίας, 3.200mAh, σε σύγκριση με την 3.500mAh που προσφερόταν στο αρχικό μοντέλο.

Να σημειώσουμε ότι διαπιστώθηκαν δύο είδους προβλήματα στη μπαταρία του αρχικού Galaxy Note 7 και η Samsung βεβαιώνει ότι τέτοιου είδους περιστατικά δεν πρόκειται να εμφανιστούν ξανά.

Επιπλέον, η εταιρεία πιθανότατα να υποβάλει την ανανεωμένη παραλλαγή σε μια σειρά δοκιμών διασφάλισης της ποιότητας για να βεβαιωθεί ότι δεν πρόκειται να διακινδυνεύσει η ασφάλεια των καταναλωτών. Οι υπόλοιπες προδιαγραφές της νέας παραλλαγής αναμένεται να παραμείνουν οι ίδιες, γεγονός που σημαίνει ότι η χωρητικότητα RAM θα φτάσει τα 4GB με εσωτερική αποθήκευση 64GB ενώ η συσκευή θα έχει κύρια κάμερα 12MP. Η συσκευή θα τροφοδοτείται από έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή Excitos 8890 64-bit SoC της Samsung, θα διαθέτει έναν ανιχνευτή ίριδας και θα τρέχει σε Android Nougat.

Η τιμή του νέου ανακαινισμένου Galaxy Nοte 7 θα είναι περίπου 620 δολάρια,250 δολάρια λιγότερα από το αρχικό μοντέλο.

Μένει να δούμε αν οι καταναλωτές θα εμπιστευτούν την Samsung ή αν το φιάσκο του Galaxy Note 7 τους έχει επηρεάσει για τα καλά.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS