ΑρχικήinetΤο concept βίντεο του Samsung Galaxy Note 8 αποκαλύπτει λεπτομέρειες

Το concept βίντεο του Samsung Galaxy Note 8 αποκαλύπτει λεπτομέρειες

Το γεγονός ότι η Samsung άρχισε ήδη να δουλεύει με το νέο Galaxy Note 8 δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς ορισμένες λεπτομέρειες για το επερχόμενο τηλέφωνο έχουν ήδη εμφανιστεί υπονοώντας μια ρύθμιση διπλής κάμερας στο πίσω μέρος. Τώρα, το DBS DESIGNING έκανε share ένα βίντεο που μας δίνει μια ιδέα για το επερχόμενο tablet της Samsung.

note

To Galaxy Nοte 8 θα πρέπει να βελτιώσει αρκετά πράγματα για να βεβαιωθεί ότι μπορεί να μετατρέψει τις φήμες υπέρ της Samsung και να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στην σειρά Galaxy Nοte μετά την καταστροφή του περασμένου έτους. Ορισμένες πληροφορίες σχετικά με το νέο τηλέφωνο έχουν ήδη εμφανιστεί και το νέο concept video μας δίνει μια ιδέα για το δυναμικό της νέας συσκευής.

Το τηλέφωνο που απεικονίζεται στο βίντεο είναι καθαρά φανταστικό, αλλά μερικές λεπτομέρειες βασίζονται σε προηγούμενες φήμες, όπως η κάθετη εγκατάσταση διπλής κάμερας στο πίσω μέρος. Η συσκευή εμφανίζεται επίσης να έχει σχεδόν ανεξήγητα πλαίσια στο πλάι και μια οθόνη Infinity με το λογότυπο της Samsung στο κάτω μέρος.

Το μπροστινό πάνελ είναι αρκετά παρόμοιο με το Galaxy S8, εκτός από το γεγονός ότι το Note 8 θα είναι μεγαλύτερο από το S8+, αφού η οθόνη φημολογείται ότι έχει μέγεθος 6,4 ίντσες και ανάλυση QHD +. Είναι ενδιαφέρον ότι ο σχεδιαστής τοποθέτησε τα κουμπιά τροφοδοσίας και τα πλήκτρα μείωσης της έντασης στην αριστερή πλευρά της συσκευής και παρουσίασε ένα μεταλλικό και γυάλινο σχεδιασμό.

Το scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων εμφανίζεται στο πίσω μέρος του Galaxy Note 8, σε μια πολύ άνετη θέση στο Galaxy S8. Ας ελπίσουμε ότι η Samsung θα βρει μια λύση έως ότου το Note 8 λανσαριστεί και ίσως τοποθετήσει τον αισθητήρα κάτω από την οθόνη.

Το concept video έρχεται με κάποιες προφανείς προδιαγραφές για την επερχόμενη συσκευή, συμπεριλαμβανομένων 6GB RAM, 128GB εσωτερικής αποθήκευσης, θύρα USB Type-C και μπαταρίας 4.000mAh. Η ρύθμιση διπλής κάμερας είναι 16MP και βρίσκεται στο πίσω μέρος, ενώ το τηλέφωνο φαίνεται να έρχεται με έναν σαρωτή ίριδας μπροστά. Μια ρύθμιση διπλής κάμερας είναι ορατή μπροστά, με αισθητήρες 13MP.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS