ΑρχικήsecurityBug Alert! Μην εγκαθιστάτε (manually) το Windows 10 Creators Update

Bug Alert! Μην εγκαθιστάτε (manually) το Windows 10 Creators Update

H Microsoft προειδοποιεί για την ύπαρξη bugs στο νέο Windows 10 Creators Update και συνιστά στους χρήστες να μην προχωρούν σε manual εγκατάσταση, έως ότου η νέα ενημέρωση γίνει αυτόματα διαθέσιμη στο σύστημά τους.

Windows 10 Creators Update

Μετά από δύο περίπου εβδομάδες από τότε που ξεκίνησε η διάθεση του Creators Update, η Microsoft εξακολουθεί να αισθάνεται ότι υπάρχουν περιθώρια για βελτιώσεις. Μέσω σχετικής ανάρτησης στο επίσημο ιστολόγιό της, η εταιρεία αναφέρει ότι έχει ξεκινήσει να λαμβάνει feedback από τους συνεργάτες και τους πελάτες της σχετικά με τη νέα ενημέρωση, ενώ παράλληλα παρακολουθεί και την εφαρμογή Feedback Hub, μέσω της οποίας οι χρήστες μπορούν να αναφέρουν πιθανά ζητήματα των Windows 10.

Λόγω του μεγάλου όγκου αρνητικών σχολίων από χρήστες που αναφέρουν ζητήματα hardware μετά την αναβάθμιση στο Windows 10 Creators Update, η Microsoft αποφάσισε να επιβραδύνει τη διάθεση της ενημέρωσης και να μπλοκάρει την αυτόματη εγκατάστασή της στις επηρεαζόμενες συσκευές.

Όπως αναφέρει μέσω του επίσημου blog της, αρκετά ζητήματα και bugs έχουν ήδη αναφερθεί από τους χρήστες, μεταξύ των οποίων και ένα ζήτημα συνδεσιμότητας Bluetooth που εντοπίζεται σε υπολογιστές που χρησιμοποιούν hardware της Broadcom.

Ως εκ τούτου το Creators Update έχει αποκλειστεί προσωρινά στις συσκευές που διαθέτουν το συγκεκριμένο hardware ή αντιμετωπίζουν άλλα ζητήματα σταθερότητας τα οποία η Microsoft θεωρεί υψηλής προτεραιότητας.

Φυσικά, οι χρήστες μπορούν ακόμα να πραγματοποιήσουν λήψη της ενημερωμένης έκδοσης με μη αυτόματο τρόπο, όμως η Microsoft συνιστά στους μη πεπειραμένους χρήστες να κάνουν λίγη ακόμη υπομονή μέχρι να επιλυθούν τα όποια ζητήματα. Όταν αυτά επιλυθούν το Creators Update θα γίνει διαθέσιμο στις συσκευές τους μέσα από την αυτόματη διαδικασία των αναβαθμίσεων των Windows 10.

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS