ΑρχικήinetΕπανακυκλοφορεί ανακαινισμένο το Galaxy Note 7!

Επανακυκλοφορεί ανακαινισμένο το Galaxy Note 7!

Το Galaxy Note 7 όπως όλοι γνωρίζουμε σταμάτησε να κυκλοφορεί πέρυσι, αλλά πριν από περίπου ένα μήνα, η νοτιοκορεάτικη εταιρεία κατασκευής smartphone ανακοίνωσε την πρόθεση της να φέρει μια ανανεωμένη έκδοση σε ορισμένες αγορές. Η Samsung δεν ανακοίνωσε πότε θα συμβεί αυτό, ούτε τις τιμές και τις προδιαγραφές για την ανακαινισμένη έκδοση.

galaxy

Ωστόσο, μια νέα έκθεση αποκαλύπτει ότι το ανακαινισμένο Galaxy Note 7 μόλις έλαβε πιστοποίηση WiFi, σηματοδοτώντας το γεγονός ότι το smartphone θα μπορούσε να κυκλοφορήσει σύντομα. Η συσκευή θα φέρει τον αριθμό μοντέλου SM-N935S ενώ το γράμμα “S” υποδηλώνει το γεγονός ότι αυτή η συγκεκριμένη παραλλαγή προορίζεται για την αγορά της Νότιας Κορέας (South Korea).

Είναι ενδιαφέρον ότι μια συσκευή με τον αριθμό μοντέλου SM-N930F έλαβε επίσης πιστοποίηση WiFi τρέχοντας την ίδια έκδοση του Android. Το smartphone φαίνεται να είναι το original Galaxy Note 7, η συσκευή που είχε διακοπεί πέρυσι. Ίσως η Samsung ετοιμάζει μια νέα ενημέρωση λογισμικού για να τσιπάρει τις υπάρχουσες μονάδες Galaxy Note 7, πριν λανσάρει τις ανακαινισμένες συσκευές.

Η Samsung δεν δήλωσε συγκεκριμένα εάν οι ανακαινισμένες μονάδες Galaxy Note 7 θα φέρουν αυτή την ονομασία ή αν η εταιρεία ετοιμάζει ένα νέο όνομα λιανικής για το τηλέφωνο. Μια συσκευή εντοπίστηκε πρόσφατα σε εικόνα αποκαλύπτοντας μια μπαταρία 3.200mAh, σε σύγκριση με την 3.500mAh που παρουσιάστηκε στο αρχικό μοντέλο.

Οι άλλες προδιαγραφές για την ανανεωμένη μονάδα αναμένεται να είναι ίδιες με αυτές του αρχικού μοντέλου, αφού οι έρευνες της Samsung διαπίστωσαν ότι η μπαταρία ήταν υπεύθυνη για τα επεισόδια του Note 7. Το αρχικό μοντέλο πωλήθηκε για περίπου $ 850, ενώ η ανακαινισμένη μονάδα αναμένεται να διαθέτει πολύ χαμηλότερη τιμή.

Η Samsung σίγουρα θα κάνει αρκετές δοκιμές διασφάλισης ποιότητας στις ανακαινισμένες μονάδες, πριν τις λανσάρει σε αγορές όπως Κορέα και το Βιετνάμ. Παραμένει να δούμε ποιες άλλες χώρες θα παραλάβουν τις ανακαινισμένες συσκευές Galaxy Note 7, καθώς οι εκθέσεις αναφέρουν ότι οι ΗΠΑ δεν περιλαμβάνονται στον κατάλογο.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS