Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
infosec

Instagram influencers ανακτούν τα accounts με τη βοήθεια hackers

Οι Instagram influencers που έχουν δει τους λογαριασμούς τους να χακάρονται και τις προσωπικές τους πληροφορίες να εκτίθενται, λένε ότι...
Read More
infosec

Windows 10: Πώς να διορθώσετε το browsing σφάλμα στο Microsoft Edge

Η τελευταία αναβάθμιση που κυκλοφόρησε από τη Microsoft για τα Windows 10 έφερε ένα πρόβλημα, το οποίο παρατηρείται όταν επιχειρεί...
Read More
Latest Posts

Slackel 7.0 Openbox η Ελληνική διανομή Linux από τον Δημήτρη Τζέμο

Τι είναι το SLACKEL; Είναι μια διανομή Linux και LiveCD που βασίζεται στο Slackware και στο Salix. Είναι πλήρως συμβατή με το Slackware και το Salix αλλά η διαφορά του είναι οτι περιλαμβάνει τη τρέχουσα έκδοση του Slackware και τη πιο πρόσφατη έκδοση του KDE στα αποθετήριά του.

Έτσι οι χρήστες του Slackware και του Salix μπορούν να επωφεληθούν από τα αποθετήρια του Slackel και να χρησιμοποιούν τη πιο πρόσφατη έκδοση του KDE. Προσφέρονται δυο εκδόσεις, η έκδοση εγκατάστασης και η έκδοση LiveCD.

Το Slackel αναπτύσσεται από τον Δημήτρη Τζέμο.

slackel-openbox-5.0_scr02
Κατεβάστε το από http://sourceforge.net/projects/slackel/files/
(root password: live) (σύνδεση τυπικού χρήστη login: one / χωρίς password)
Στην ενότητα «Συζητήσεις» του www.slackel.gr, υπάρχει η κατηγορία συζητήσεων Slackel linux, για ερωτήσεις, σχόλια, εντυπώσεις, προβλήματα, σφάλματα κλπ σχετικά με το Slackel. Οι εγγεγραμμένοι χρήστες, καταχωρείστε την ερώτησή σας, στην αντίστοιχη συζήτηση κάνοντας κλικ στο εικονίδιο «Νέο θέμα».

Σήμερα κυκλοφόρησε το Slackel 7.0 Openbox. To Slackel βασίζεται στο Slackware και στο Salix.

Περιλαμβάνει το  Linux kernel 4.4.38 και τις τελευταίες αναβαθμίσεις προγραμμάτων από την τρέχουσα έκδοση του Slackware.
Το Slackel 7.0 openbox 32 bit image περιλαμβάνει πυρήνες PAE και non-PAE για i486 PC’s.

Ο ncurses εγκαταστάτης περιλαμβάνει την επιλογή της εγκατάστασης του Lilo ή του Grub boot loader. Μετά την εγκατάσταση οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το εργαλείο grubconfig για να ξαναεγκαταστήσουν το grub ή να αλλάξουν ένα υπάρχον σύστημα που χρησιμοποιεί το Lilo σε Grub boot loader.
Οι χρήστες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το εργαλείο update-grub για να ενημερώσουν τα μενου του grub οποτεδήποτε αναβαθμίζουν το πυρήνα Linux ή έχουν εγκαταστήσει άλλη διανομή σε άλλο διαμέρισμα του σκληρού δίσκου.
Η εφαρμογή os-prober χρησιμοποιείται για την ενημέρωση των μενού του grub με όλα τα λειτουργικά συστήματα που υπάρχουν στο σύστημά σας.

Περιλαμβάνονται οι εφαρμογές Midori 0.5.11, Mozilla Firefox 45.9.0esr (multi-lingual edition), Pidgin 2.12.0, Transmission 2.92, wicd 1.7.4, Sylpheed 3.5.1, Mozilla Thunderbird 52.0.1, gFTP 2.0.19. Filezilla 3.24.1, SMPlayer 17.4.0 movie player, MPlayer-1.3, Exaile 3.4.5, Asunder 2.7 CD ripper, Brasero 3.12.0 το GIMP 2.8.20 και πολλά άλλα.

Οι εικόνες iso είναι isohybrid.

Μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις τρέχουσες εικόνες ISO του Slackel 7.0 Openbox από τους παρακάτω συνδέσμους, χρησιμοποιώντας τους διακομιστές της Sourceforge.

_____________________________________________

Slackel 7.0 «Live Openbox» (32-bit)
(size: 1256 MB,md5: 27b02435991c466db843347e3bdc1298)
Sourceforge: https://sourceforge.net/projects/slacke … o/download
pkglist

Slackel64 7.0 «Live Openbox» (64-bit)
(size: 1257 MB,md5: c26808e2328e9db757bea4b9bdb36392)
Sourceforge: https://sourceforge.net/projects/slacke … o/download
pkglist

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *