ΑρχικήinetΑυτή η υπέροχη θήκη περιορίζει τον εθισμό του παιδιού σας στο iPhone

Αυτή η υπέροχη θήκη περιορίζει τον εθισμό του παιδιού σας στο iPhone

Τώρα υπάρχει τρόπος για να περιορίσετε τον εθισμό του παιδιού σας στο κινητό του!

εθισμό

Μια ιαπωνική εταιρεία δημιούργησε μια θήκη για iPhone για να βοηθήσει τους γονείς να ελέγξουν τα παιδιά τους, ώστε να μην εθιστούν πολύ στα τηλέφωνά τους. Η θήκη, που ονομάζεται Otomos, είναι σταθερή στο τηλέφωνο και δεν μπορεί να αφαιρεθεί χωρίς ειδικό κατσαβίδι.

Το Otomos έρχεται με μια εφαρμογή που επιτρέπει στους γονείς να περιορίζουν την καθημερινή χρήση του κινητού από το παιδί τους. Εάν το παιδί υπερβεί το ημερήσιο όριο, το τηλέφωνο θα τεθεί αυτόματα σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας.

Οι ανιχνευτές κίνησης που είναι ενσωματωμένοι στην θήκη, μπορούν επίσης να απενεργοποιήσουν το τηλέφωνο αυτόματα ενώ το παιδί περπατάει.

Το Otomos, που δημιουργήθηκε από τη Momo Ltd, μπορεί επίσης να στείλει αυτόματα μηνύματα στα τηλέφωνα των γονέων, αν διαισθανθεί ότι έχει σημειωθεί κάποιο σημαντικό γεγονός, όπως κάποιο ατύχημα.

“Αναπτύξαμε το προϊόν, λαμβάνοντας υπόψη πολλές απόψεις και ανησυχίες των γονέων που έχουν παιδιά, γύρω από τη χρήση των smartphones”, δήλωσε ο Masato Otsu, πρόεδρος της Momo Ltd. “Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδέσετε τη θήκη, οπότε είναι πολύ εύκολο στη χρήση.”

Η θήκη smartphone είχε προηγουμένως κερδίσει περίπου $ 8.000 στην ιαπωνική πλατφόρμα Makupake.

Η εταιρεία αναμένεται να χρεώνει περίπου 5 δολάρια το μήνα για μια σύμβαση διάρκειας δύο ετών, που περιλαμβάνει την θήκη.

Από τώρα, η θήκη φαίνεται να είναι συμβατή μόνο με τα iPhones, οπότε αν ανήκετε στην οικογένεια Android, θα πρέπει απλά να κρατήσετε τα παιδιά σας μακριά από τα τηλέφωνά τους με άλλο τρόπο!

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS