Ευπάθειες σε password managers μπορούν να χρησιμοποιηθούν από χάκερς
infosec

Ευπάθειες σε password managers μπορούν να χρησιμοποιηθούν από χάκερς

Οι ερευνητές του ISE δήλωσαν την Τρίτη ότι οι password managers 1Password, KeePass, LastPass και Dashline έχουν ευπάθειες που θα...
Read More
infosec

Το Rietspoof malware εξαπλώνεται μέσω Facebook Messenger και Skype

Σε μια έκθεση που δημοσιεύθηκε το Σάββατο (16 Φεβρουαρίου), οι ερευνητές περιέγραψαν ένα νέο malware, τo οποίo χαρακτήρισαν ως «κακόβουλο...
Read More
infosec

Κινέζοι και Ιρανοί hacker ανανεώνουν τις επιθέσεις τους στις Αμερικάνικες εταιρείες

Επιχειρήσεις και κυβερνητικές υπηρεσίες στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν γίνει στόχος επιθέσεων από Ιρανούς και Κινέζους hacker που οι ειδικοί της...
Read More
infosec

Το Microsoft Teams εκτός λειτουργίας. Επιτυχής αποκατάσταση

Ο μεγάλος ανταγωνιστής του Slack της Microsoft, το Microsoft Teams, βρέθηκε εκτός λειτουργίας χτες. Οι χρήστες αντιμετώπισαν προβλήματα σύνδεσης με...
Read More
infosec

Hacked από Ινδούς το website του Υπουργείου Εξωτερικών του Πακιστάν

Εν μέσω έντονων εντάσεων μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν μετά από τη θανατηφόρα επίθεση Pulwama στις 14 Φεβρουαρίου, το Σάββατο, ο...
Read More
Latest Posts

Αυτή η υπέροχη θήκη περιορίζει τον εθισμό του παιδιού σας στο iPhone

Τώρα υπάρχει τρόπος για να περιορίσετε τον εθισμό του παιδιού σας στο κινητό του!

εθισμό

Μια ιαπωνική εταιρεία δημιούργησε μια θήκη για iPhone για να βοηθήσει τους γονείς να ελέγξουν τα παιδιά τους, ώστε να μην εθιστούν πολύ στα τηλέφωνά τους. Η θήκη, που ονομάζεται Otomos, είναι σταθερή στο τηλέφωνο και δεν μπορεί να αφαιρεθεί χωρίς ειδικό κατσαβίδι.

Το Otomos έρχεται με μια εφαρμογή που επιτρέπει στους γονείς να περιορίζουν την καθημερινή χρήση του κινητού από το παιδί τους. Εάν το παιδί υπερβεί το ημερήσιο όριο, το τηλέφωνο θα τεθεί αυτόματα σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας.

Οι ανιχνευτές κίνησης που είναι ενσωματωμένοι στην θήκη, μπορούν επίσης να απενεργοποιήσουν το τηλέφωνο αυτόματα ενώ το παιδί περπατάει.

Το Otomos, που δημιουργήθηκε από τη Momo Ltd, μπορεί επίσης να στείλει αυτόματα μηνύματα στα τηλέφωνα των γονέων, αν διαισθανθεί ότι έχει σημειωθεί κάποιο σημαντικό γεγονός, όπως κάποιο ατύχημα.

“Αναπτύξαμε το προϊόν, λαμβάνοντας υπόψη πολλές απόψεις και ανησυχίες των γονέων που έχουν παιδιά, γύρω από τη χρήση των smartphones”, δήλωσε ο Masato Otsu, πρόεδρος της Momo Ltd. “Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδέσετε τη θήκη, οπότε είναι πολύ εύκολο στη χρήση.”

Η θήκη smartphone είχε προηγουμένως κερδίσει περίπου $ 8.000 στην ιαπωνική πλατφόρμα Makupake.

Η εταιρεία αναμένεται να χρεώνει περίπου 5 δολάρια το μήνα για μια σύμβαση διάρκειας δύο ετών, που περιλαμβάνει την θήκη.

Από τώρα, η θήκη φαίνεται να είναι συμβατή μόνο με τα iPhones, οπότε αν ανήκετε στην οικογένεια Android, θα πρέπει απλά να κρατήσετε τα παιδιά σας μακριά από τα τηλέφωνά τους με άλλο τρόπο!

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *