ΑρχικήinetΤο Nokia 8 φαίνεται ότι θα έχει διπλή-κάμερα!

Το Nokia 8 φαίνεται ότι θα έχει διπλή-κάμερα!

Η HMD Global δήλωσε πρόσφατα ότι μια νέα παρτίδα τηλεφώνων θα ανακοινωθεί μέχρι το τέλος του 2ου τριμήνου φέτος, και το  Nokia 8 σίγουρα θα είναι μεταξύ τους. Ένα σύνολο από σκίτσα του Nokia 8 διέρρευσε πρόσφατα και το Concept Creator τα χρησιμοποίησε για να μας δώσει μια ιδέα για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει η συσκευή.

nokia

Το  Nοkia 8 που εμφανίζεται στο βίντεο φαίνεται να συνοδεύεται από μια κάθετη εγκατάσταση διπλής κάμερας τοποθετημένη στο πίσω μέρος, μαζί με διπλό-LED φλας και ένα μπροστά φυσικό κουμπί που θα πρέπει να ενσωματώνει τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Εκτός από αυτό, το τηλέφωνο φαίνεται να έχει πολύ λεπτό πλαίσιο και ένα μεταλλικό πλαίσιο. Εκτός από αυτό, το τηλέφωνο φαίνεται να έχει πολύ λεπτά πλαίσια και ένα μεταλλικό frame. Η πίσω κάμερα φαίνεται να προεξέχει ελαφρώς από το πίσω πάνελ.

Τα κουμπιά τροφοδοσίας και τα κουμπιά έντασης ήχου τοποθετούνται στη δεξιά πλευρά του smartphone, ενώ ο δίσκος της κάρτας SIM του τηλεφώνου βρίσκεται στα αριστερά. Οι πλευρές του Nοkia 8 είναι ελαφρώς καμπυλωτές, παρόμοιες με το Nοkia 9, το οποίο επίσης αποκαλύφθηκε πρόσφατα. Οι γωνίες φαίνεται να είναι τετραγωνισμένες, παρόμοιες με αυτές που έχουμε δει στις φήμες για το Nοkia 9.

Η θύρα  USB Type-C βρίσκεται στο κάτω μέρος του smartphone, ενώ η συσκευή συνοδεύεται από ένα μεγάφωνο και ένα εξειδικευμένο κλειδί κάμερας στο πλάι, για να διευκολύνει την αποτύπωση φωτογραφιών. Το Nοkia 8 αναμένεται να διαθέτει χαμηλότερες προδιαγραφές σε σύγκριση με τη ναυαρχίδα της εταιρείας Nokia 9, αλλά λίγες λεπτομέρειες είναι γνωστές για το τηλέφωνο.

Από την άλλη πλευρά, αναμένουμε ότι η Nοkia 9 θα έρθει με την τελευταία πλατφόρμα Qualcomm Snapdragon 835, μια οθόνη 5,5 ιντσών με ανάλυση 1440 x 2560 pixel και μνήμη RAM 6GB, μαζί με 128GB εσωτερικής αποθήκευσης. Η ρύθμιση διπλής κάμερας στο πίσω μέρος θα μπορούσε να έχει αισθητήρα 22,1MP, ενώ η χωρητικότητα της μπροστινής κάμερας μπορεί να φθάσει τα 12MP.

Το Nοkia 9 λέγεται ότι αντλεί ισχύ από μια μπαταρία 3.800mAh και διαθέτει πιστοποίηση IP68 για να βεβαιώσει ότι τα εσωτερικά του είναι προστατευμένα από ζημιές από νερό και σκόνη. Το Android 7.1 Nougat αναμένεται να τρέχει τόσο στο Nοkia 8 όσο και στο Nokia 9.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS