ΑρχικήinetΤο RiVE σχεδιάστηκε για να μην αποσπάστε όσο οδηγείτε

Το RiVE σχεδιάστηκε για να μην αποσπάστε όσο οδηγείτε

Εάν αποσπάστε εύκολα από το smartphone σας την ώρα που οδηγείτε, ίσως ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε το RiVE, το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για να σας προσφέρει οδήγηση χωρίς διάσπαση της προσοχής και εξαλείφει το πρόβλημα του να γράφετε μηνύματα την ώρα που οδηγείτε.

RiVE

Η καμπάνια για το RiVE έχει ξεκινήσει στο Kickstarter αυτή την εβδομάδα για να κερδίσει τα $ 25.000 που χρειάζεται η ομάδα ανάπτυξης για να προχωρήσει στην παραγωγή.

Το RiVE ενσωματώνει απλό υλικό και λογισμικό σε ένα ενιαίο σύστημα, καθιστώντας το μοναδικό προϊόν που εξαλείφει τόσο τον πειρασμό όσο και την ικανότητα να χρησιμοποιήσετε μια κινητή συσκευή ενώ οδηγείτε. Το κομψό υλικό του εξαλείφει τη σωματική αλληλεπίδραση του οδηγού με το τηλέφωνο. Απλά το συνδέετε στο ταμπλό και ένα κλιπ εμποδίζει το home button στην οθόνη σας, εμποδίζοντάς ταυτόχρονα και εσάς να ελέγξετε το τηλέφωνό σας.

Εν τω μεταξύ, το λογισμικό της εφαρμογής εμποδίζει τα μηνύματα και όλες τις άλλες ειδοποιήσεις να έρθουν, όσο το όχημα είναι σε κίνηση. Οι αποστολείς λαμβάνουν μία προσαρμόσιμη αυτόματη απάντηση, που τους ενημερώνει ότι ο παραλήπτης οδηγεί και θα ειδοποιηθεί για το μήνυμά τους μόλις το αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο. Ταυτόχρονα, το RiVE επιτρέπει στον οδηγό να λαμβάνει τηλεφωνήματα και να παραμένει συνδεδεμένος με τις υπηρεσίες GPS και ψυχαγωγίας του τηλεφώνου του (μουσική, podcast κ.λπ.).

Το RiVE είναι μοναδικό στο να προσφέρει αποτελεσματικά πρωτόκολλα ασφάλειας χωρίς υπερβολική επιβάρυνση και επεμβατικούς περιορισμούς (π.χ. μπλοκάρισμα όλων των τηλεφώνων στο αυτοκίνητο, απαίτηση μιας περίπλοκης εγκατάστασης στο ταμπλό ή την παρακολούθηση της θέσης του οχήματος). Είναι τόσο εγαρμόσιμο όσο το δένεται τη ζώνη ασφαλείας και τόσο εύκολο στο χειρισμό όσο ο φορτιστής του τηλεφώνου σας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και για να κάνετε μια δωρεά, μεταβείτε στην ιστοσελίδα του Kickstarter.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS