ΑρχικήinetF-Secure Little Flocker: Next-Generation προστασία στα Mac

F-Secure Little Flocker: Next-Generation προστασία στα Mac

H F-Secure κυκλοφόρησε το XFENCE, με την τεχνολογία του Little Flocker. Η εφαρμογή θα ενισχύσει τις εταιρικές και οικιακές λύσεις ασφαλείας στο MacOS με την προσθήκη προηγμένων τεχνικών αποτροπής malware.

Η ​​εταιρεία ασφάλειας F-Secure απέκτησε το Little Flocker την πιο προηγμένη τεχνολογία ασφαλείας που είναι διαθέσιμη για Mac, από έναν app developer. F-Secure Little Flocker

Οι περισσότερες λύσεις ασφάλειας Mac βασίζονται εξ ολοκλήρου στις υπογραφές για κακόβουλο λογισμικό, αλλά αυτό δεν μπορεί να προστατεύσει τους χρήστες Mac από τις σύγχρονες στοχευόμενες επιθέσεις.

Το Little Flocker προστατεύει υπολογιστές Mac με τη χρήση προηγμένης ανάλυσης με βάση την συμπεριφορά και παρακολουθεί τις εφαρμογές που προσπαθούν να έχουν πρόσβαση σε εμπιστευτικά αρχεία και τους πόρους του συστήματος. Εντοπίζει επίσης και μπλοκάρει Mac ransomware.

Η F Secure θα ενσωματώσει τη μηχανή ασφαλείας επόμενης γενιάς Little Flocker στην νέα XFENCE τεχνολογία. Το XFENCE θα συμπληρώσει τις υπάρχουσες λύσεις για την προστασία των endpoint της F-Secure με την παροχή προηγμένων λύσεων προστασίας για Mac τόσο για τις επιχειρήσεις όσο για τους καταναλωτές.

Ο μύθος των Mac που δεν απαιτούν προστασία από ransomware, backdoors και άλλες ευπάθειες λογισμικού έχει αρχίσει να ξεφτίζει. Τα Advanced persistent threats (APTs) επικεντρώνονται όλο και περισσότερο σε Mac λόγω της δημοτικότητας της Apple μεταξύ των εργαζομένων σε senior-level επίπεδο και άλλους στόχους υψηλής αξίας.

Με την απόκτηση του πυρήνα της τεχνολογίας Little Flocker και την εφαρμογή του στο χαρτοφυλάκιο προστασίας των endpoints της F Secure ως XFENCE, η F-Secure θα ενισχύσει περαιτέρω τις υπάρχουσες δυνατότητες ασφάλειας στον κυβερνοχώρο των προϊόντων της για την εξελιγμένη ανίχνευση των zero-day επιθέσεων, ανεξάρτητα από την πλατφόρμα που επιλέγουν οι πελάτες της.

Τα «Mac έχουν γίνει ένα ελκυστικό σημείο εισόδου για τους επιτιθέμενους που επιδιώκουν να διεισδύσουν σε οργανισμούς. Με την τεχνολογία του Little Flocker, θα ενισχύσουμε την προστασία που βασίζεται στην ανάλυση συμπεριφοράς στα Mac για να σταματήσουμε τους σύγχρονους αντιπάλους μας», είπε ο Μikka Stahlberg, Chief Technology Officer της F Secure.

Ο Josmaarten Swinkels, CEO της Inter Engineering σχολιάζει “Η F-Secure επικεντρώνεται στο να είναι η καλύτερη στην ανίχνευση και επενδύει πολύ στην τεχνολογία για να το πετύχει. Αυτή είναι μια από τις πολλές δράσεις που ωφελούν και τους πελάτες και την κοινότητα των συνεργατών της F Secure.”

H F Secure σχεδιάζει να εμπλουτίσει την τεχνολογία Little Flocker με το security cloud της και να την εφαρμόσουν στο Protection Service for Business, μια λύση ασφαλείας με κεντρική διαχείριση υπολογιστών, φορητών συσκευών και server με ενσωματωμένο patch και Mobile Fleet Management. Η τεχνολογία προσεχώς θα διατίθεται και για τους καταναλωτές ως μέρος της λύσης F-Secure SAFE –ασφάλεια για πολλαπλές και διαφορετικές συσκευές.

Για τους tech-savvy χρήστες, η εταιρεία θα συνεχίσει να προσφέρει το εργαλείο F-Secure XFENCE ως next-generation λύση ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, η οποία θα είναι διαθέσιμη μέσω μιας δωρεάν beta έκδοσης στο:

https://campaigns.f-secure.com/xfence.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS