ΑρχικήinetΤο Twitter παρουσιάζει την γρηγορότερη Lite Version

Το Twitter παρουσιάζει την γρηγορότερη Lite Version

Το Twitter μόλις ανακοίνωσε το Twitter Lite, μια νέα κινητή εμπειρία web που ελαχιστοποιεί την χρήση δεδομένων, κατά την φόρτωση πληροφοριών γρήγορα σε αργές συνδέσεις. Έτσι, το νέο Twitter Lite απευθύνεται σε αναδυόμενες αγορές, όπου η ταχύτητα του internet δεν είναι πάντα η ιδανική.

lite

Το Twitter Lite δεν είναι μια εφαρμογή, σε αντίθεση με άλλες λύσεις που προσφέρονται από τα κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook ή υπηρεσίες βίντεο συνεχούς ροής, όπως το YouTube. Το Twitter Lite δεν είναι διαθέσιμο στο Play Store, οι χρήστες μπορούν να έχουν access  σε αυτή τη διαδικτυακή εμπειρία από οποιοδήποτε smartphone ή tablet απλά πληκτρολογώντας στο  mobile.twitter.com στο προ-εγκατεστημένο πρόγραμμα περιήγησης.

Αυτό παρέχει περισσότερα πλεονεκτήματα στους χρήστες, καθώς το Twitter Lite καταλαμβάνει λιγότερο από 1MB στη συσκευή και μπορεί να προσεγγιστεί από τους χρήστες σε μια σειρά από χώρες. Το Twitter βελτιστοποίησε την ταχύτητα της εφαρμογής και φρόντισε να γίνει έως και 30% φορές πιο γρήγορη από ότι το Twitter. Το UI είναι σχεδόν πανομοιότυπο με το κύριο Twitter app, ενώ όλα τα βασικά χαρακτηριστικά είναι εκεί, συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων με τα tweets, άμεσα μηνύματα, τάσεις, προφίλ, προσθήκες μέσων ενημέρωσης και τις ειδοποιήσεις.

Επιπλέον, το Twitter προσθέτει μια λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων που μειώνει την ποσότητα των δεδομένων κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιούνται, παρέχοντας ταυτόχρονα την δυνατότητα να κάνετε προεπισκόπηση εικόνων και βίντεο πριν από την πλήρη φόρτωση τους. Το Twitter λέει ότι η χρήση δεδομένων μειώθηκε έως και 70%, κάνοντας το Twitter Lite κατάλληλο για χρήση σε αναξιόπιστα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Το Twitter προσθέτει τα push notifications στην εμπειρία Twitter Lite στον Google Chrome και σε άλλους browsers για Android. Η Offline υποστήριξη περιλαμβάνεται επίσης σε περιπτώσεις που οι χρήστες μπορεί να είναι στο δρόμο και προσωρινά χάσουν την σύνδεσή τους στο Διαδίκτυο.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS