ΑρχικήinetΠαρήγγειλε McDonald 's εύκολα από το κινητό σου!

Παρήγγειλε McDonald ‘s εύκολα από το κινητό σου!

Στην εποχή μας, το να πηγαίνεις στο ταμείο για να παραγγείλεις ένα Big Mac, είναι πλέον πολύ ξεπερασμένο.

κινητό

Η McDonald ‘s αποφάσισε τελικά να συμβαδίσει με τη σύγχρονη εποχή και έχει ξεκινήσει πιλοτική δοκιμή ενός app για κινητά, που επιτρέπει στους πελάτες να παραγγέλνουν το φαγητό της επιλογής τους από το κινητό τους στο εστιατόριο ή τα σημεία drive through.

Από την Τετάρτη, 29 εστιατόρια σε Μοντερέι και Σαλίνας στην Καλιφόρνια, έχουν αρχίσει την αποδοχή των παραγγελιών μέσω κινητού και της πληρωμής μέσω της εφαρμογής των McDonald ‘s.

Τα σχέδια των McDonald ‘s είναι να επεκτείνουν το πιλοτικό πρόγραμμα δοκιμών σε 51 ακόμη εστιατόρια στο Spokane στην Ουάσιγκτον στις 20 Μαρτίου και στη συνέχεια σε 14.000 ακόμα εστιατόρια στις ΗΠΑ και έπειτα σε περίπου 6.000 εστιατόρια σε ολόκληρο τον Καναδά, την Κίνα, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Αυστραλία μέχρι το τέλος του έτους.

κινητό

Ενώ ίσως να σκέφτεστε ότι ήταν καιρός να γίνει κάτι τέτοιο, το να οριστικοποιήσει τα logistics για παραγγελίες και πληρωμές από κινητό, για ένα franchise fast-food τόσο μεγάλο όσο τα McDonald ‘s δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται.

Ο Jim Sappington, εκτελεστικός αντιπρόεδρος των McDonald ‘s για τις επιχειρήσεις και την τεχνολογία, λέει ότι επανασχεδιάζουν τις κουζίνες με σκοπό την επιτάχυνση των παραγγελιών και να δώσει στους πελάτες μια εμπειρία που είναι “σαφώς καλύτερη.”

Σκέφτονται τα πάντα, από το χρόνο προετοιμασίας του γεύματος, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι το φαγητό δεν είναι κρύο, μέχρι να διασφαλίσουν ότι οι πελάτες δεν περιμένουν πολύ σε αναμονή για τις παραγγελίες τους κατά την άφιξή τους για να τις παραλάβουν. «Δεν πρέπει να το αφήσουμε να επηρεάσει την ταχύτητα ή την ποιότητα των γευμάτων μας» λέει ο Sappington.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS