ΑρχικήinetΗ κοινή νέα τεχνολογία στα Galaxy S8 και iPhone 8

Η κοινή νέα τεχνολογία στα Galaxy S8 και iPhone 8

Το επετειακό iPhone της Apple και το Galaxy S8 της Samsung είναι αναμφίβολα τα δύο πιο αναμενόμενα smartphones του τρέχοντος έτους. Ενώ η Apple σκοπεύει να φέρει πολλές καινοτομίες στο νέο της iPhone, η πίεση που πέφτει πάνω στο Galaxy S8 είναι μεγαλύτερη καθώς αποτελεί την πρώτη ναυαρχίδα μετά το Note 7. iPhone

Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, η Samsung και η Apple έχουν αποφασίσει να καταργήσουν τα home button στις επερχόμενες συσκευές τους κάνοντας έτσι τις φήμες να οργιάζουν σχετικά με τη τεχνολογία που πρόκειται να το αντικαταστήσει.

Μια νέα έκθεση αποκαλύπτει την τεχνολογία που θα χρησιμοποιήσουν τόσο τα Galaxy S8 και Galaxy Note 8 όσο και το επετειακό iPhοne. Συγκεκριμένα, η Samsung Display ανέπτυξε μια νέα ευαίσθητη τεχνολογία για OLED οθόνες που πρόκειται να ενσωματωθεί στις νέες ναυαρχίδες.

Η νέα τεχνολογία αυτή έχει ήδη αποκαλυφθεί κατά την διάρκεια του MWC αποκλειστικά και μόνο σε έμπιστους συνεργάτες. Οι φήμες υποστηρίζουν ότι η τεχνολογία στο Galaxy S8 θα περιορίζεται στο εικονικό home button στο κάτω μέρος της οθόνης. To κουμπί θα ανοίξει διάφορες εφαρμογές καθώς και το μενού.

Το Galaxy Note 8 της Samsung θα διαθέτει την ίδια τεχνολογία σε όλη την οθόνη ενώ το iPhοne θα διαθέτει μια περιοχή λειτουργία στο κάτω μέρος της οθόνης.

H τεχνολογία αυτή της Samsung Display  έχει χρησιμοποιηθεί προηγουμένως στο Huawei Ρ9 με την ονομασία Force Touch. Να σημειώσουμε ότι η ενσωματωμένη τεχνολογία στις νέες ναυαρχίδες θα διαθέτει υψηλότερη ευαισθησία και ευρύτερο φάσμα επιπέδων πίεσης σε σύγκριση με εκείνο που χρησιμοποιείται στο P9. Δεν έχουμε παρά να αναμένουμε λοιπόν τις επίσημες κυκλοφορίες των νέων ναυαρχίδων.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS