ΑρχικήinetΤο Samsung Galaxy S8 έρχεται με μία εντελώς νέα αρχική οθόνη

Το Samsung Galaxy S8 έρχεται με μία εντελώς νέα αρχική οθόνη

Γνωρίζουμε ήδη ότι το Samsung Galaxy S8, θα έχει μια υπερμεγέθη οθόνη στο μπροστινό μέρος, οπότε ό, τι θα βρίσκεται σε αυτή την οθόνη θα είναι πολύ σημαντικό.

οθόνη

Τώρα, η SamMobile έχει δημοσιεύσει εικόνες του Galaxy S8 launcher – το app που ελέγχει τι βλέπετε στην αρχική οθόνη – και είναι αρκετά διαφορετικό από ό, τι έχουμε δει στα τηλέφωνα Samsung μέχρι στιγμής.

Οι εικόνες προέρχονται από το APK του Smart Switch app της Samsung, το οποίο χρησιμοποιείται για να μεταφέρετε τις επαφές και άλλο περιεχόμενο από το ένα τηλέφωνο στο άλλο. Ενώ δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι η τελική έκδοση του Samsung Galaxy S8 θα διαθέτει στην πραγματικότητα αυτό το app, οι εικόνες φαίνονται αρκετά πειστικές.

Η παλιά διεπαφή της Samsung, το TouchWiz, άλλαξε και μετονομάστηκε σε Samsung Experience με την έλευση του Android 7.0 Nougat. Αλλά το νέο interface, αν και παρόμοιο, πηγαίνει την αισθητική ένα βήμα παραπέρα.

Η αρχική οθόνη έχει μια χαρακτηριστική μινιμαλιστική εμφάνιση, με απλά, στυλιζαρισμένα εικονίδια εφαρμογών και χωρίς κείμενο (είναι πιθανό ότι τα εικονίδια για το S8 θα έχουν το κείμενο κάτω από αυτά). Τα ίδια τα εικονίδια θα αποτελούνται από λευκές γραμμές σε επίπεδο έγχρωμο φόντο, ενώ και οι συνήθεις έλεγχοι Android στο κάτω μέρος της οθόνης έχουν επανασχεδιαστεί για να ταιριάζουν με το στυλ των νέων εικονιδίων.

Έχουμε ήδη δει δείγματα της νέας διεπαφής χρήστη σε εικόνες που έχουν διαρρεύσει, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που έχουμε μια λεπτομερή άποψη για τα βασικά εικονίδια, για τις ενσωματωμένες εφαρμογές και για τα χαρακτηριστικά της Samsung.

Το Samsung Galaxy S8 έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 29 Μαρτίου αλλά φαίνεται ότι γνωρίζουμε ήδη πολλά για το νέο τηλέφωνο!

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS