ΑρχικήinetΠοτε να αναμένουμε το αναδιπλούμενο Samsung Galaxy X

Ποτε να αναμένουμε το αναδιπλούμενο Samsung Galaxy X

To 2017 έχει φέρει στην αγορά των smartphones νέες ναυαρχίδες που περισσότερο αποτελούν αναβαθμίσεις παρά επαναστατικές συσκευές. Ωστόσο το 2018 θα μπορούσε να κάνει την ανατροπή και να αλλάξει τελείως το παιχνίδι στην αγορά.Μια χαρακτηριστική περίπτωση αποτελεί το Samsung Galaxy X το οποίο έχει απασχολήσει για αρκετό καιρό την επικαιρότητα.Samsung Galaxy X Samsung Galaxy X Samsung Galaxy X

Μια νέα έκθεση αναφέρει ότι η Samsung σκοπεύει να ξεκινήσει την παραγωγή ενός νέου αναδιπλούμενου πρωτότυπου smartphone στο τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

Η νέα αναφορά κάνει λόγο για τα σχέδια παραγωγής του νέου smartphone της Samsung γεγονός που αποκαλύπτει ότι μια πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας θα μπορούσε να οριστεί κατά την διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2018. Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι η κυκλοφορία θα πραγματοποιηθεί κατά το τέταρτο τρίμηνο αλλά μάλλον θα έχουμε τα αποκαλυπτήρια πολύ νωρίτερα. Επειδή όμως ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί κάποια πιθανή ημερομηνία από την ίδια εταιρεία, πολύ πιθανό τα πράγματα να  αλλάξουν μέχρι τότε.

Η Samsung σκοπεύει να παράγει χιλιάδες πρωτότυπα και να εξετάσει τόσο την ποιότητα όσο και την εσωτερική απόδοση των νέων συσκευών. Εφόσον τεθούν με επιτυχία τα tests αυτά η εταιρεία θα συνεχίσει στην μαζική παραγωγή των αναδιπλούμενων smartphones. Περιττό αν αναφέρουμε ότι αν κάποια δοκιμή αποτύχει και μετά το φιάσκο με το Galaxy Note 7, ο κολοσσός θα εγκαταλείψει τα σχέδια του.

Η Samsung παρουσίασε ένα πρωτότυπο αναδιπλούμενο smartphone κατά την διάρκεια του MWC 2017 σε έναν αρκετά κλειστό κύκλο καλεσμένων. Φήμες υποστηρίζουν ότι η Samsung στην πραγματικότητα σκοπεύει να παράγει πρωτότυπα μοντέλα της νέας σειράς στο πρώτο  τρίμηνο του νέου έτους αλλά οι διαδικασίες καθυστέρησαν προκειμένου να δοθεί μια ultra-premium ματιά στο τηλέφωνο.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS