ΑρχικήinetΑισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη παρουσιάστηκε στην MWC 2017

Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη παρουσιάστηκε στην MWC 2017

Η έκθεση MWC 2017 είδε την επίσημη παρουσίαση των πολλαπλών συναρπαστικών  smartphones από τους κορυφαίους κατασκευαστές όπως η Sony, HTC, Huawei και πολλά άλλα. Αλλά κινεζικές εταιρείες έκαναν μεγάλη εντύπωση με νέα πρωτοποριακή τεχνολογία που παρουσίασαν.

mwc

Η Oppo παρουσίασε την νέα της τεχνολογία 5x optical zoom κάμερα που προσφέρει ευκρινείς εικόνες χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα όταν κάνετε ζουμ. Η νέα φωτογραφική μηχανή θα έρθει με τις επερχόμενες ναυαρχίδες Oppo. Η ZTE αποκάλυψε το Gigabit ενιαίο τηλέφωνο με ταχύτητες λήψεις εώς 1Gbps και η Meizu ανακοίνωσε την νέα Super mCharge η οποία μπορεί να κάνει μια πλήρη φόρτιση σε smartphones μέσα σε μόλις 20 λεπτά.

Αλλά άλλη μια κινεζική εταιρεία κατέλαβε την προσοχή των συμμετεχόντων στην MWC 2017 στη Βαρκελώνη, με το νέο της προϊόν. Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη μπορεί να μετατρέψει οποιοδήποτε μέρος της οθόνης σε έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Αυτή η τεχνολογία εξαλείφει την ανάγκη τοποθέτησης του σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στο home button ή στο πίσω μέρος. Ως αποτέλεσμα οι εταιρείες μπορούν να αναπτύξουν τηλέφωνα με μικρότερες προσόψεις και υψηλότερη αναλογία οθόνης με σκελετού. Επιπλέον τα νέα τηλέφωνα θα μπορούσε να είναι λεπτότερα αφού ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων μπορεί να τοποθετηθεί πάνω στην οθόνη.

Η εταιρεία ανέφερε ότι η νέα τεχνολογία μπορεί να ενσωματωθεί σε AMOLED οθόνες, ακόμη και σε καμπυλωτές. Έχουμε δει αυτά τα patents της νέας αυτής τεχνολογίας που κατατέθηκαν από την Apple και μια σειρά από άλλες εταιρείες εργάζονται δραστήρια για τη νέα τεχνολογία, αλλά η Goodix είναι μεταξύ των πρώτων που θα επιδείξει τα αποτελέσματα.

Η Goodix έχει προσφέρει την τεχνολογία αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων σε πολλούς κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων, συμπεριλαμβανομένων των Huawei, Xiaomi, Oppo, LG, Nokia και της ASUS.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS