ΑρχικήinetΗ Samsung ανακοίνωσε motion controller για το Gear VR

Η Samsung ανακοίνωσε motion controller για το Gear VR

Η Samsung ανακοίνωσε ένα χειριστήριο κίνησης για το Gear VR κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress, που έρχεται επιτέλους να αντιμετωπίσει το μεγαλύτερο πρόβλημα της συσκευής.

Ο ελεγκτής μοιάζει με σύγκριση με το remote του HTC Vive. Μπροστά υπάρχουν τα home, back και τα volume buttons, ενώ στην πίσω πλευρά υπάρχει το trigger button, καθώς και ένα clickable trackpad. Η συσκευή μέσα της διαθέτει ένα επιταχυνσιόμετρο, ένα gyrometer και ένα μαγνητικό αισθητήρα.Gear VR

Τροφοδοτείται από δύο μπαταρίες AAA, οι οποίες μπορούν να παρέχουν σύμφωνα με την εταιρεία 40 ημέρες της ζωής με δύο ώρες καθημερινής χρήσης. Υπάρχει επίσης ένα strap στη νέα συσκευή για να κρατάει τον ελεγκτή.

Να αναφέρουμε ότι ήταν καιρός να παρουσιάσει η Samsung ένα επίσημο ελεγκτή. Το Gear VR έχει μερικές από τις καλύτερες καθηλωτικές εμπειρίες σε σύγκριση με το Rift ή το Vive, αλλά χρησιμοποιεί μια μικρή επιφάνεια αφής που είναι δυσκίνητη.

Θα μπορούσατε βέβαια να χρησιμοποιήσετε ένα ελεγκτή Bluetooth, αλλά το VR λειτουργεί συχνά καλύτερα με τους ελέγχους κίνησης.

Η Samsung δεν έχει ανακοινώσει κάποια τιμή ή κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας. Ας ελπίσουμε ότι η νλεα συσκευή θα συμπεριλαμβάνεται με όλες τις μελλοντικές εκδόσεις του Gear VR.

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS