ΑρχικήinetΤα Windows phones στην υπηρεσία της γερμανικής αστυνομίας

Τα Windows phones στην υπηρεσία της γερμανικής αστυνομίας

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι η λειτουργία Continuum των Windows phones ήταν εύχρηστη στο γραφείο ή στο σπίτι όπου συνδέαμε το ακουστικό με την οθόνη. Η γερμανική αστυνομία έρχεται να παρουσιάσει και έναν δεύτερο σκοπό της καινοτόμο τεχνολογίας αυτής.Windows phones Windows phones Windows phones

Σύμφωνα λοιπόν με την γερμανική ιστοσελίδα WindowsArea, η τεχνολογία Continuum είναι διαθέσιμη στα Mercedes E-Klasse περιπολικά αυτοκίνητα και χρησιμοποιείται για να εκτελέσει μια σειρά από εργασίες στην οθόνη καθιστώντας δυνατό για τους αξιωματικούς να έχουν πάντα μαζί τους τα απαραίτητα δεδομένα παρόλο που βρίσκονται εκτός γραφείου.

Το Continuum επιτρέπει σε έναν αξιωματικό της αστυνομίας να αποθηκεύει δεδομένα σε μόνο μια συσκευή και να εργάζεται πάνω σε αυτά εύκολα απλά συνδεόμενος σε μια εξωτερική οθόνη.

Ουσιαστικά, η γερμανική αστυνομία εργάζεται στο αυτοκίνητο ακριβώς όπως θα έκανε και στο γραφείο απλά συνδέοντας το Windows τηλέφωνο σε μια εξωτερική οθόνη την οποία συνδέει  στο σύστημα του αυτοκινήτου έχοντας έτσι διαθέσιμα τα δεδομένα ανά πάσα στιγμή.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η φορητότητα που προσφέρεται από το Continuum δίνει το πλεονέκτημα στην γερμανική αστυνομία να μην αφήνει ποτέ πίσω ευαίσθητα στοιχεία έρευνας που μπορούν να γίνουν προσβάσιμα από κάθε περιπολικό.

Τα Lumia 950 XL και HP Elite X3 αποτελούν την καταλληλότερη επιλογή για την περίπτωση αυτή καθώς διαθέτουν την τεχνολογία  Continuum και συγκεκριμένα το δεύτερο περιλαμβάνει επίσης και διάφορα άλλα εύχρηστα εργαλεία που έχουν αναπτυχθεί από την HP.

Το Elite X3, αν και αρκετά ακριβό διαθέτει ότι χρειάζεται η αστυνομία για να επιτελέσει σωστά το έργο της καθώς όχι μόνο αναπτύσσονται οι απαραίτητες εφαρμογές αλλά προσφέρονται τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά ασφαλείας για να μην τίθενται οι εφαρμογές σε κίνδυνο.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS