ΑρχικήinetΤο ύφος σου όταν σου πέφτει το smartphone...

Το ύφος σου όταν σου πέφτει το smartphone…

Βλέπεις τηλεόραση, είσαι αναπαυτικά στον καναπέ σου και ξαφνικά ακούς ένα θόρυβο. Κάτι πρέπει να γλίστρησε από τα σκεπάσματα και να έπεσε στο πάτωμα. Οι πιθανές εκδοχές είναι δύο: τηλεκοντρόλ και smartphone. Εύχεσαι να είναι το πρώτο αν και κατά βάθος ξέρεις ότι ποτέ δεν ήσουν τόσο τυχερός. Επόμενη ευχή σου, έστω να μην έσπασε η οθόνη που ξέρεις ότι θα σου κοστίσει μια περιουσία για να την επισκευάσεις. Αυτή τη φορά την γλύτωσες, την επόμενη όμως; Αυτός ο εφιάλτης στοιχειώνει τον καθένα από εμάς που διαθέτει ένα smartphone και ειδικά όταν έχει πληρώσει αδρά για να το αποκτήσει.smartphone

Τις περισσότερες φορές η επισκευή της οθόνης του κινητού μπορεί να κοστίζει περισσότερο απ’ ότι η ΔΕΗ – καταλαβαίνετε το μέγεθος του κακού- και ειδικά όταν πρόκειται για το ανερχόμενο iPhone 8 που η τιμή του θα αγγίζει τα 1.000 ευρώ. Στη περίπτωση αυτή σιγουρευτείτε ότι δεν θα χάσετε ποτέ την εγγύηση!

Αν και οι κατασκευαστικές εταιρείες πλέον εξοπλίζουν τα νέα μοντέλα με Gorilla Glass, υλικό αρκετά ανθεκτικό, η αίσθηση του φόβου παραμένει βαθιά μέσα μας. Και όχι άδικα φυσικά. Παραδείγματος χάρη το Samsung Galaxy S7 edge διαθέτει γυάλινο σώμα με μεταλλικές γωνίες κάνοντας το να μοιάζει σαν νεογέννητο στα χέρια μας καθώς αν τύχει και  πέσει κάτω θεωρείται και επίσημα άχρηστο. Το ίδιο φυσικά ισχύει και με smartphones κατασκευαστικών όπως Apple, LG, HTC, Sony, και Huawei.

Μια χρήσιμη συμβουλή για την λήξη του βασανιστηρίου αυτού είναι οι θήκες προστασίας. Αλλά ας είμαστε ειλικρινής, όταν έχεις στα χέρια σου ένα στολίδι που η κατασκευαστική του εταιρεία το έχει εφοπλίσει με όλα τα καλά δεν είναι κρίμα να χάσει την αίγλη του μέσα σε μια χοντροκομμένη, βαρετή θήκη; Αυτό θα το απαντήσετε μόνοι σας, στο μεταξύ keep an eye γιατί ποτέ δεν ξέρετε ποτέ θα συμβεί το κακό!

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS