ΑρχικήinetPixlplay: μεταμορφώνει το κινητό σας σε φωτογραφική μηχανή για παιδιά

Pixlplay: μεταμορφώνει το κινητό σας σε φωτογραφική μηχανή για παιδιά

Το Pixlplay είναι μία νέα συσκευή που μετατρέπει το smartphone σας σε μια ειδική φωτογραφική μηχανή σχεδιασμένη για παιδιά.

Pixlplay

Αν είστε λάτρης της φωτογραφικής μηχανής και έχετε και μικρά παιδιά που θέλετε να τα εντρυφήσετε στον μαγικό κόσμο της φωτογραφίας τότε θα λατρέψετε το παρακάτω προϊόν. Πρόκειται για το Pixlplay, μια ειδική θήκη για smartphone η οποία είναι εμπνευσμένη από την εμφάνιση μίας κλασικής φωτογραφικής μηχανής 35mm. Εντός αυτής μπορείτε να τοποθετήσετε οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο της Apple ή Android χρησιμοποιώντας το ρυθμιζόμενο σφιγκτήρα. Κατόπιν κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή Pixlplay στο κινητό σας, και τα παιδιά θα έχουν σχεδόν ανέξοδα και με έναν απλό τρόπο μία κλασσική φωτογραφική μηχανή για να πειραματιστούν και να διασκεδάσουν.

Ειδικότερα, αν έχετε ξεχασμένο στο συρτάρι σας ένα παλιό αχρησιμοποίητο smartphone τότε μπορείτε να του δώσετε ξανά ζωή ως παιχνίδι υψηλής τεχνολογίας για παιδιά. Είναι φυσικά αρκετά σαφές ότι η θήκη προστατεύει το κινητό σας από της κακομεταχείριση που θα τύχει έτσι κι αλλιώς από τα παιδιά.

Η θήκη θα έρθει σε δύο διαφορετικά χρώματα και θα διαθέτει μια εργονομική λαστιχένια λαβή και ένα λουράκι καρπού, όλα ειδικά σχεδιασμένα για να κρατήσει την κάμερα με τα μικροσκοπικά χέρια του ένα μικρό παιδί. Υπάρχει επίσης μια ενσωματωμένη οθόνη προστασίας που κρατά τα νερά και τη βρωμιά μακριά από την κάμερα του τηλεφώνου σας, καθώς και ένα κουμπί κλείστρου που λειτουργεί μέσω της υποδοχής των ακουστικών του τηλεφώνου (οι χρήστες του iPhone 7 μάλλον ατύχησαν εδώ).

Στην πάνω μεριά της θήκης υπάρχει ένα οπτικό σκόπευτρο, και στην μπροστά επιφάνεια θα βρείτε επίσης ένα φακό (ο οποίος γυρίζει κάνοντας συνεχόμενα ήχους κλικς) καθώς και ένα κουμπί που μοιάζει σαν αυτό που οπλίζει η φωτογραφική μηχανή μαζεύοντας το φιλμ.

Η ειδική Pixlplay iOS εφαρμογή θα παρέχει στα παιδιά τρόπους για να δημιουργήσουν, να εξερευνήσουν, και να παίξουν με τις εικόνες τους. Το προϊόν είναι της εταιρείας Pixl Toys και προς το παρόν είναι σε φάση προπαραγγελιών και χρηματοδότησης στο Kickstarter.

Εάν οι στόχοι επιτευχθούν και το project είναι επιτυχές, οι υποστηρικτές θα λάβουν το Pixlplay για $25. Η εκτιμώμενη ημερομηνία αποστολής είναι ο Ιούνιος 2017.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS