ΑρχικήinetΗ υποτιθέμενη LG G6 θήκη αποκαλύπτει τον σχεδιασμό του smartphone

Η υποτιθέμενη LG G6 θήκη αποκαλύπτει τον σχεδιασμό του smartphone

Η LG έχει ήδη προγραμματίσει συνέντευξη Τύπου στις 26 Φεβρουαρίου για την ανακοίνωση της προσεχής ναυαρχίδας G6, κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress 2017, την μεγαλύτερη εκδήλωση tech της χρονιάς. Υπάρχουν πολλές αναφορές από τα νέα κινητά και οι τελευταίες δείχνουν κάποιες σχεδιαστικές λεπτομέρειες που μας ενδιαφέρουν για το LG G6 .

LG

Μια έκθεση από το Android Pure δείχνει ότι το LG G6, επιβεβαιώνοντας τις προηγούμενες εικόνες που διέρρευσαν αποκάλυψαν μέταλλο πίσω από την επερχόμενη ναυαρχίδα. Παρά τις τελευταίες εικόνες, όμως τίποτα δεν είναι σίγουρο μέχρι το smartphone να ανακοινωθεί στην πραγματικότητα.

Υποθέτοντας ότι οι εικόνες είναι ακριβής, το επερχόμενο LG G6 δεν θα έχει φυσικά κουμπιά στο μπροστινό μέρος και η ρύθμιση στην πίσω διπλή κάμερα θα διαθέτει μονάδα flash. Η LG αποφάσισε να τοποθετήσει τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος του smartphone, ακριβώς κάτω από τους δύο αισθητήρες της κάμερας. Η επωνυμία LG G6 βρίσκεται επίσης στο πίσω μέρος του τηλεφώνου, κοντά στο κάτω μέρος του πίσω καλύμματος.

Το κουμπί power και το volume φαίνεται να τοποθετείται στην αριστερή πλευρά, ενώ η δεξιά πλευρά στεγάζει την υποδοχή της κάρτας SIM. Οι Antenna γραμμές και το βύσμα ακουστικών 3,5 χιλιοστών είναι ορατά στην κορυφή της συσκευής, ενώ η θύρα USB Type-C εμφανίζεται στο κάτω μέρος και η θήκη έχει ένα κάλυμμα για την προστασία του ανοίγματος αυτού.

Το G6 λέγεται ότι θα έρθει με ένα Qualcomm Snapdragon 821 chipset και μια οθόνη 5,7 ιντσών με ανάλυση 2880 x 1440 pixel. Επιπλέον θα τρέχει το Android 7.0 Nougat και υπάρχει λόγος για την ένταξη του Google Assistant.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS