ΑρχικήinetΜάθετε για την οθόνη του G6 της LG

Μάθετε για την οθόνη του G6 της LG

Σε ακριβώς είκοσι μέρες η LG θα ανακοινώσει το G6, την νέα ναυαρχίδα της. Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν πέρα από την αλλαγή στο σχεδιασμό υπάρχουν πολλά νέα χαρακτηριστικά στο νέο smartphone που θα μας τραβήξουν την προσοχή.G6

Φημολογείται ότι η LG στο smartphone αυτό σκοπεύει να αφαιρέσει το modular σχεδιασμό και ειδικά μετά την αποτυχία του αξεσουάρ “Friends” που κατέγραψε τόσο χαμηλές πωλήσεις που επηρέασαν τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας σε πολλά τρίμηνα του περασμένου έτους.

Ο κολοσσός αποφάσισε να ονομάσει την νέα οθόνη  ‘Full Vision’ για να σηματοδοτηθεί έτσι η αλλαγή στον σχεδιασμό της ναυαρχίδας. Να σημειώσουμε ότι στο teaser που κυκλοφόρησε, η LG είχε αναφέρει τον ερχομό μιας μεγάλης οθόνης και ενός μικρότερου σώματος με τα σχεδιαστικά στοιχεία να εμφανίζονται σαν ένα “πλήρες όραμα”.

Η “Full Vision” οθόνη θα είναι λιγότερο σφενδόνη μειώνοντας έτσι την αναλογία μεταξύ μεγέθους και σώματος οθόνης. Η τάση αυτή ξεκίνησε πριν λίγα χρόνια  όταν οι κατασκευαστικές εταιρείες εισήγαγαν προϊόντα με όλο και ευρύτερη οθόνη σχεδόν αφαιρώντας τις πλευρικές προσόψεις.

Το G6 αναμένεται να διαθέτει μια οθόνη 5,7 ιντσών  Quad HD με διαστάσεις (18:9) 2:1 και ανάλυση οθόνης 2,880 x 1,440 pixels. Φημολογείται επίσης ότι η οθόνη θα έχει πάχος 1mm, γεγονός που αποδεικνύει ότι το τηλέφωνο θα είναι αρκετά λεπτό, ίσως ακόμα πιο λεπτό και από το G5 με 7,7mm πάχος.

Αν και η κομψή οθόνη είναι μεγάλο προτέρημα για την ναυαρχίδα της εταιρείας η LG στοιχηματίζει πολλά περισσότερα από αυτό. Το G6 θα διαθέτει Google Assistant Al και θα τρέχει σε Android 7.0 Nougat. Θα έχει αδιάβροχες ικανότητες, IP67 ή IP68 πιστοποίηση καθώς και dual-camera ρύθμιση στο πίσω μέρος.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS