Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων
infosec

Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων

Ορισμένες δημοφιλείς διανομές Linux έχουν ένα σφάλμα στο package-management interface, το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένας εισβολέας για να...
Read More
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
Latest Posts

Ιστοσελίδα βρίσκει το τέλειο GIF που εκφράζει τη selfie σας

GIF-selfie

Ακόμη και με όλα τα άσχημα πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο, μπορούμε πάντα να υπολογίζουμε ότι το διαδίκτυο θα δημιουργήσει κάτι βλακωδώς υπέροχο και θα μας αποσπάσει την προσοχή από την πραγματικότητα και φτιάχνοντάς μας το κέφι. Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να καυτηριάσουμε τα όσα συμβαίνουν γύρω μας? Μα φυσικά τα GIF!

Το «Reaction GIF Generator» από τον Alex Holachek (μέσω BoingBoing), δεν είναι η τυπική γεννήτρια GIF που θα περίμενε κανείς.

Έχοντας μία μάλλον αρκετά έξυπνη και πρωτότυπη ιδέα, ο Holachek αποφάσισε ότι θα ήταν πολύ πρώτο να συνδυάσει την τυχαιότητα της Giphy με το Emotion API της Microsoft, η οποία χρησιμοποιεί μηχανική μάθηση για τον εντοπισμό των οκτώ διαφορετικών, καθολικών συναισθημάτων (θυμός, περιφρόνηση, αηδία, φόβος, ευτυχία, ουδέτερη στάση, θλίψη και έκπληξη).

Το αποτέλεσμα αυτού του ξεχωριστού «ανακατέματος», είναι αυτή η ξεκαρδιστική γεννήτρια αρχείων εικόνας, που έχει τη ικανότητα να αναλύει τις selfie σας και στη συνέχεια να βρίσκει ένα GIF που να ταιριάζει με την έκφραση του προσώπου σας! Περιττό να πούμε, ότι πρόκειται για μια ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική διαδικασία για να δοκιμάσει κανείς, αν και ίσως κάποιοι τη βρουν λιγάκι ενοχλητική!

Σε περίπτωση τώρα που δεν σας αρέσει το αποτέλεσμα που έφερε η γεννήτρια, έχετε επιλογές! Μπορείτε να ξανατραβήξετε μια selfie και να αφήσετε το μαγικό αλγόριθμο να αναλύσει εκ νέου το πρόσωπό σας. Ή ακόμα μπορείτε να επιλέξετε απλά ένα άλλο GIF χρησιμοποιώντας τις επιλογές «προηγούμενο» και «επόμενο».

Το μόνο πράγμα που λείπει από την γεννήτρια του Holachek είναι ένας τρόπος για να μπορούμε να μοιραστούμε αυτά τα GIFs και στα social media. Ελπίζουμε ο δημιουργός της να το κάνει πραγματικότητα.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *