ΑρχικήsecurityΤο Taxibeat αλλάζει χέρια!

Το Taxibeat αλλάζει χέρια!

Αυτό κι αν είναι success story! Το Taxibeat, η ελληνική εταιρία που δημιούργησε το application για όσους κάνουν τις μετακινήσεις τους με ταξί, βρίσκεται μια ανάσα από την εξαγορά της από τον όμιλο Daimler έναντι του αστρονομικού ποσού των 40 εκατομμυρίων ευρώ! Taxibeat

Η συμφωνία δεν είναι δεδομένη αλλά όλα υπάρχουν σε επίπεδο πληροφοριών. Όμως οι πληροφορίες για εξαγορά της Τaxibeat από τη γερμανική My Taxi, η οποία ανήκει στον όμιλο Daimler όπως και η Mercedes, γίνονται όλο και πιο έντονες τις τελευταίες μέρες.

Το Taxibeat ιδρύθηκε από τον Νίκο Δρανδάκη το Μάιο του 2011. Είναι μια εταιρία που “γεννήθηκε” και πέτυχε μέσα στα χρόνια της κρίσης. Εκτός από την Αθήνα, δραστηριοποιείται και στη Λίμα του Περού!

Μέχρι στιγμής, πάντως, οι πληροφορίες για την εξαγορά του Taxibeat από τη My Taxi, δεν επιβεβαιώνονται από καμία από τις δυο πλευρές. «Δεν σχολιάζουμε πληροφορίες σε επίπεδο φημών» ανέφεραν πηγές των δυο εταιριών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρίας, έχει ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 180% και περίπου 850.000 χρήστες που είναι εγγεγραμμένοι στη δωρεάν εφαρμογή για smartphones. Η δε My Taxi που ιδρύθηκε το 2009, δραστηριοποιείται σε 40 πόλεις του κόσμου και έχει περισσότερους από 10.000.000 χρήστες.

Πηγή: http://www.newsit.gr/oikonomia/Super-Deal-Mia-anasa-apo-ti-Daimler-to-Taxibeat/695347

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS