ΑρχικήinetΕκτός ΕΛΑΣ ο Μανώλης Σφακιανάκης. Η επόμενη ημέρα.

Εκτός ΕΛΑΣ ο Μανώλης Σφακιανάκης. Η επόμενη ημέρα.

Ο Μ. Σφακιανάκης την Δευτέρα δίνει συνέντευξη Τυπου στο Intercontinental (19:30 το απόγευμα), με αντικείμενο την “επόμενη ημέρα”…

Κόπηκε στις κρίσεις των υποστρατήγων, ο Μανώλης Σφακιανάκης η αποστρατεία του οποίου, προκαλεί τεράστια έκπληξη, καθώς ήταν ο άνθρωπος που είχε, όχι μόνο δημιουργήσει την Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αλλά και είχε καταφέρει, πράγμα σπάνιο για αστυνομικό, να κερδίσει την αποδοχή της κοινωνίας και ειδικά των νέων.

Σφακιανάκης

Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην συνέντευξη τύπου ο Σφακιανάκης θα αναφερθεί διεξοδικά στις κινήσεις του μετά την αποχώρηση από την Αστυνομία, ενέργειες που ευρύτερο στόχο θα έχουν να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο, στους νέους αλλά και σε τομείς όπως η εκπαίδευση, η ασφάλεια πληροφορικής και πολλά άλλα που αφορούν ευρύτερα την τεχνολογία και την εφαρμογή της.

Μένουμε συντονισμένοι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

[Update-20:26-21/1/2017] Ινστιτούτο φαίνεται να δημιουργεί ο Μανώλης Σφακιανάκης σύμφωνα με δημοσίευση που πραγματοποιήσε πρίν απο λίγο στο γνωστό κοινωνικό δίκτυο Facebook, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που δημοσιεύσαμε νωρίτερα. Επιπλέον αναφέρει ότι θα πραγματοποιεί επισκέψεις σε Νομούς.

 Δείτε σχετικά:

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS