ΑρχικήinetΗ Samsung θα παρουσιάσει τα αίτια της ανάφλεξης των Galaxy Note7

Η Samsung θα παρουσιάσει τα αίτια της ανάφλεξης των Galaxy Note7

Galaxy

Φαίνεται ότι Samsung αποφάσισε επιτέλους να μοιραστεί τα ευρήματά της, σχετικά με το τι πήγε στραβά με το Galaxy Note7.

Μετά από μήνες υποσχέσεων να δημοσιοποιήσει τα αποτελέσματα των ερευνών που έκανε για το τηλέφωνο, ο κορεατικός κολοσσός ηλεκτρονικών ειδών αποκάλυψε την Πέμπτη ότι πολύ σύντομα θα μοιραστεί την πηγή των θεμάτων του Galaxy Note 7 με το ευρύ κοινό, σε συνέντευξη Τύπου που έχει προγραμματιστεί για τις 22 Ιανουαρίου του 2017, στις 20:00 ET.

Στη συνέντευξη Τύπου, η οποία θα μεταδοθεί livestream στα αγγλικά στην ιστοσελίδα της Samsung, τα στελέχη της εταιρείας μαζί με ανεξάρτητους ερευνητές, θα μοιραστούν τα αποτελέσματα της πολύμηνης έρευνάς τους σύμφωνα με την εταιρεία.

«Η Samsung θα συζητήσει τα πορίσματα των ερευνών και θα παρουσιάσει τα νέα μέτρα που έχει θέσει σε εφαρμογή για την αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών», δήλωσε η εταιρεία.

Η εταιρεία στο παρελθόν είχε επιβεβαιώσει μια έκθεση σχετικά με την έρευνά τους, η οποία φέρεται να ολοκληρώθηκε το Δεκέμβριο. Σε συνέντευξη Τύπου κατά τη διάρκεια της CES, ο COO της Samsung Αμερικής, Tim Baxter, υποσχέθηκε ότι η εταιρεία είχε δεσμευτεί να παρουσιάσει στους πελάτες της τα αποτελέσματα των ερευνών της.

Η συνέντευξη Τύπου θα βοηθήσει τελικά να δοθεί ένα τέλος στον παρατεταμένο εφιάλτη των δημοσίων σχέσεων, που δημιούργησε το Note 7. Ένα από τα πιο ευρέως παινεμένα τηλέφωνα της εταιρείας, το οποίο αναγκάστηκε να ανακαλέσει εξολοκλήρου μετά από πολλαπλές αναφορές ότι εκρήγνυται ή παίρνει φωτιά. Πολλοί ειδικοί πιστεύουν τώρα ότι οι ελαττωματικές μπαταρίες είναι οι υπαίτιοι.

Η Samsung πιθανόν ελπίζει ότι αν μοιραστεί τα ευρήματα της έρευνάς της με το κοινό, η εταιρεία θα είναι σε θέση να αφήσει πίσω της τα ατυχή συμβάντα του Note 7 και να εστιάσει την προσοχή της στο επόμενο βασικό μοντέλο της, το Galaxy S8, που έχει οριστεί να ξεκινήσει αργότερα μέσα στο έτος.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS