ΑρχικήReviewsEaseUS Data Recovery Wizard Free 10.8 Review

EaseUS Data Recovery Wizard Free 10.8 Review

Το EaseUS Data Recovery Wizard Free θεωρείται μια από τις καλύτερες εφαρμογές για την ανάκτηση των δεδομένων σας. Η γνωστή εφαρμογή Data Recovery της EaseUS έρχεται σε πολλές διαφορετικές εκδόσεις που την καθιστούν λειτουργική σε κάθε πλατφόρμα.

Σήμερα θα δοκιμάσουμε το EaseUS Data Recovery Wizard Free (που είναι και δωρεάν όπως αναφέρει και η ονομασία του. Η αντίστοιχη εφαρμογή στην έκδοση Data Recovery Wizard Pro που κοστίζει 70 δολάρια, ενώ το Data Recovery Wizard Pro μαζί με το WinPE που κοστίζει 100 δολάρια. Η έκδοση Data Recovery Wizard Technician που απευθύνεται σε επαγγελματίες πιάνει τα 500 δολάρια.EaseUS Data Recovery Wizard Free 10.8 Review

Το πρόγραμμα είναι σε θέση να αποκαταστήσει τυχών διαγραμμένα αρχεία σε ένα σύστημα. Μπορεί επίσης να διαβάσει δίσκους που δεν αναγνωρίζονται πλέον, και αν έχετε διαγράψει κατά λάθος ένα διαμέρισμα, μην πανικοβάλλεστε, ο οδηγός του EaseUS Data Recovery Wizard μπορεί να το αποκαταστήσει.

H Εφαρμογή κατά την εγκατάσταση θα σας προειδοποιήσει να μην επιλέξετε σαν μέρος εγκατάστασης τον δίσκο από τον οποίο θέλετε να ανακτήσετε αρχεία:

EaseUS Data Recovery Wizard Free 10.8 Review

Στην παρακάτω εικόνα μπορείτε να δείτε όλα τα αρχεία που μπορούν να ανακτηθούν από την εφαρμογή, αλλά και δύο σημεία που έχω πλαισιώσει με κόκκινη γραμμή.

Τι σημαίνουν τα κόκκινα πλαίσια:

Η δωρεάν έκδοση της εφαρμογής σας δίνει τη δυνατότητα ανάκτησης μόνο 500MB + 1,5 GB αν μοιραστείτε ότι την χρησιμοποιείτε στα κοινωνικά δίκτυα, Facebook, Twitter και Google+. Αυτό σημαίνει ότι αν τα δεδομένα που ενδιαφέρεστε να ανακτήσετε είναι περισσότερα από 2 GB θα χρειαστεί να αγοράσετε μια άδεια χρήσης.
Το καλό στην όλη υπόθεση είναι ότι η εφαρμογή μπορεί να σκανάρει και να εμφανίσει τα δεδομένα που ανακάλυψε. Έτσι θα είστε τουλάχιστον σε θέση να επιβεβαιώσετε ότι το πρόγραμμα μπορεί να δει τα χαμένα σας αρχεία πριν πληρώσετε για μια full άδεια.

Η εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια εικόνα δίσκου, σαν αντίγραφο του κατεστραμμένου δίσκου σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να επεξεργαστείτε την εικόνα, και όχι τον κανονικό σας δίσκο, μειώνοντας τις πιθανότητες να καταστρέψετε δεδομένα από κάποιο λάθος ή κάποιο αδέξιο χειρισμό.

Μόλις το EASEUS εντοπίσει τα αρχεία σας, θα τα εμφανίσει χρησιμοποιώντας τα πλήρη ονόματα των αρχείων. Αν η λίστα είναι μεγάλη μπορείτε να “σορτάρετε” με βάση το όνομα για να αναζητήσετε ευκολότερα ό, τι χρειάζεστε.

Η εφαρμογή λειτουργεί σε οποιαδήποτε έκδοση των Windows από το 2000 και υποστηρίζει file systems FAT12, FAT16, FAT32, NTFS και EXT2/EXT3. Μπορεί να ανακτήσει δεδομένα από σκληρούς δίσκους, USB, κάρτες μνήμης και πολλά άλλα.

Είναι μια πολύ λειτουργική και εύκολη εφαρμογή ακόμα και για αρχάριους χρήστες που θα ανακαλύψει τα δεδομένα που έχετε χάσει σε τρεις κινήσεις σύμφωνα με την εταιρεία.

Έρχεται με πολλά χαρακτηριστικά και πολλές λειτουργίες ανάκτησης δεδομένων. Προσέχει για την ασφάλειας σας δίνοντας σας τη δυνατότητα δημιουργίας εικόνας τού δίσκου.

Στα αρνητικά θα αναφέρουμε ότι θα θέλαμε να δούμε την εφαρμογή EASEUS Data Recovery Wizard λίγο γρηγορότερη στις λειτουργίες ανάκτησης.

Δοκιμάστε την εφαρμογή

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS