ΑρχικήinetGalaxy A5: Θα διατίθεται σε 4 χρώματα

Galaxy A5: Θα διατίθεται σε 4 χρώματα

Το Galaxy A5 όπως πλέον όλοι γνωρίζουμε είναι ένα από τα νέα smartphones της  A σειράς της Samsung που αναμένεται να παρουσιαστούν το πρώτο τρίμηνο του 2017. Σήμερα λοιπόν, διέρρευσαν στο διαδίκτυο μερικά νέα χαρακτηριστικά του.Galaxy A5 Galaxy A5 Galaxy A5

Πρόκειται για ένα mid-range smartphone που ενδέχεται να τρέχει σε λογισμικό Android 7.0 Nougat. Παρατηρούμε στην εικόνα ότι το νέο S5 θα διαθέτει home button και θα κυκλοφορήσει σε τέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις για να διαλέξετε: ροζ, μαύρο, ασημί, χρυσό.

Εκτός από τα προφανή χαρακτηριστικά, η πηγή αναφέρει και μερικά επιπλέον που αποδεικνύουν ότι πρόκειται για ένα κινητό μεσαίας κατηγορίας. Καταρχήν, δεν επιβεβαιώθηκε εάν θα διαθέτει λογισμικό Android 7.0 Nougat ή η Samsung θα το προωθήσει ως ενημέρωση αργότερα. Ωστόσο, το Galaxy A5 θα διαθέτει έναν οκταπύρηνο 1.8GHz  Exynos 7880 επεξεργαστή ο οποίος συμπληρώνεται από μια μονάδα επεξεργασίας γραφικών Mali-T860 MP4 καθώς και 3GB RAM και 32GB εσωτερική μνήμη (επεκτάσιμη μέσω κάρτας microSD ).

Υποστηρίζεται επίσης ότι νέο smartphone θα προσφέρει μια οθόνη 5,2 ιντσών με full HD (1080p) ανάλυση αλλά ακόμα δεν έχει ειπωθεί κάτι σχετικά με την τοποθέτηση επίστρωσης Corning Gorilla Glass. Στο πίσω μέρος αναμένεται να διαθέτει μια high-end 16-megapixel φωτογραφική μηχανή ενώ στο μπροστινό μια εξίσου εντυπωσιακή selfie κάμερα 16-megapixel.

Το νέο Android smartphone σύμφωνα με την πρόσφατη δημοσίευση  θα τροφοδοτείται από μια 3.000 mAh μπαταρία ενώ επίσης θα διαθέτει υποδοχή  3,5 mm και USB θύρα ήχου Type-C.

Αν και οι χώρες κυκλοφορίας του δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα πολύ πιθανό να είμαστε στην ευχάριστη θέση να το αποκτήσουμε και στην ελληνική αγορά. Όσο για την τιμή, παραμένει άλλη μια μη επιβεβαιωμένη πληροφορία.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS