ΑρχικήinetΗ Cyanogen φεύγει το LineageOS έρχεται

Η Cyanogen φεύγει το LineageOS έρχεται

Όπως αναφέραμε το πρωί, η εταιρεία Cyanogen αποφάσισε να σταματήσει όλες τις δραστηριότητές της και τις υπηρεσίες της μέχρι το τέλος του έτους.  Αν και η εταιρεία υποσχέθηκε ότι ο καθένας θα μπορεί να κατεβάζει τα παλιά builds του λειτουργικού της, η ιστοσελίδα CyanοgenMod έχει βγει offline.Cyanogen

Tα καλά νέα όμως είναι ότι ένα μέρος της ομάδας CyanogenMod θα συνεχίσει την ανάπτυξη του λειτουργικού με διαφορετικό όνομα: Όπως φαίνεται το LineageOS θα συνεχίσει την παράδοση.

Σύμφωνα με μια δημοσίευση στο Reddit, το LineageOS έγινε forked από τον ανοιχτό κώδικα του CyanοgenMod.

Η ομάδα υποσχέθηκε να ξεκινήσει μια νέα ιστοσελίδα, καθώς ότι θα δώσει περισσότερες πληροφορίες για το project αύριο Τρίτη 27 Δεκέμβρη, 2016. Έτσι αν και φαίνεται ότι η CyanοgenMod έχασε τα DNS στο domain της, ελπίζουμε ότι όλα τα περιεχόμενα θα είναι προσβάσιμα μέσω της σελίδας του LineageOS ένα νέο site που θα ξεκινήσει επίσημα αύριο.

Το project LineageOS σχεδιάζει να διατηρήσει την παράδοση του CyanοgenMod συνεχίζοντας την δωρεάν ανάπτυξη ενός νέου CyanοgenMod ένα open-source project για custom λειτουργικό Android.

Ωστόσο τα μέλη του LineageOS επισημαίνουν: “αυτό θα πάρει κάποιο χρόνο για να έχουμε υγιή ανάπτυξη. Η οργάνωση της κοινότητας και η διάρθρωση της ανάπτυξης είναι το κλειδί. Επίσης θα χρειαστούμε οικονομική και αναπτυξιακή στήριξη. “

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS