Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
infosec

Instagram influencers ανακτούν τα accounts με τη βοήθεια hackers

Οι Instagram influencers που έχουν δει τους λογαριασμούς τους να χακάρονται και τις προσωπικές τους πληροφορίες να εκτίθενται, λένε ότι...
Read More
infosec

Windows 10: Πώς να διορθώσετε το browsing σφάλμα στο Microsoft Edge

Η τελευταία αναβάθμιση που κυκλοφόρησε από τη Microsoft για τα Windows 10 έφερε ένα πρόβλημα, το οποίο παρατηρείται όταν επιχειρεί...
Read More
infosec

Google Play: Κρυβόταν malware με τη χρήση των αισθητήρων κίνησης

Στην αγορά του Google Play υπάρχουν πολλές κακόβουλες εφαρμογές που δοκιμάζουν κόλπα για να αποφευχθεί η ανίχνευση τους. Για την...
Read More
infosec

Bug του Twitter δημοσίευε τα προσωπικά tweets των χρηστών για 5 χρόνια

Οι χρήστες του Twitter, οι οποίοι χρησιμοποιούν το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο από τις Android συσκευές τους, θα πρέπει να ελέγξουν...
Read More
Latest Posts

Το tech Dreamhouse της Barbie ήταν εφιάλτης αυτά τα Χριστούγεννα

Dreamhouse

Η προσπάθεια της Mattel να βάλει τη Barbie στην εποχή του Διαδικτύου με το Hello Dreamhouse, άφησε πολλούς χρήστες στα κρύα του λουτρού την Κυριακή!

Το παιχνίδι επιτρέπει στα παιδιά να ελέγχουν τις λειτουργίες στο μικρό σπίτι (άνοιγμα των θυρών, έλεγχος ασανσέρ, φώτα) χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές και μέσω μιας εφαρμογής.

Αλλά την Κυριακή, το πρωί των Χριστουγέννων, ορισμένοι χρήστες ανέφεραν προβλήματα με τη χρήση της φωνητικής εντολής του παιχνιδιού, με πολλούς να λένε ότι έλαβαν ένα μήνυμα που έλεγε «σφάλμα κωδικού 18» όταν προσπαθούσαν να χρησιμοποιήσουν το παιχνίδι.

«Ο Αη Βασίλης μας έφερε ένα Hello Dreamhouse, αλλά το μόνο που έχουμε είναι ένα σφάλμα κωδικού», έγραψε ένας χρήστης στο Twitter, ενώ ένας ακόμη έγραψε, «το σφάλμα κωδικού #hellodreamhouse 18 καταστρέφει το πρωί των Χριστουγέννων. Μπορείτε να με βοηθήσετε; Δεν υπάρχουν οδηγίες πώς να το διορθώσω αυτό! #Help.»

Σύμφωνα με έναν χρήστη, το εγχειρίδιο οδηγιών του Hello Dreamhouse λέει ότι το μήνυμα «Error Code 18» αναφέρεται σε πρόβλημα με το ασύρματο δίκτυο. Το ίδιο εγχειρίδιο προτείνει τη μετακίνηση του παιχνιδιού πιο κοντά σε ένα router ή modem για ισχυρότερο σήμα. Ωστόσο, όταν ο χρήστης ακολούθησε τις οδηγίες του εγχειριδίου, δεν κατάφερε να επιλύσει το ζήτημα.

Σε απάντηση στις ανησυχίες των χρηστών, η ToyTalk, η εταιρεία πίσω από την τεχνολογία που χρησιμοποιείτε στο Hello Dreamhouse, κυκλοφόρησε την ακόλουθη δήλωση προς τους χρήστες:

«Σήμερα, ένας μικρός αριθμός χρηστών αντιμετωπίζει προβλήματα με την υπηρεσία, λόγω του εξαιρετικά υψηλού όγκου της ζήτησης που έχουμε λάβει για το Barbie Hello Dreamhouse. Οι μηχανικοί μας έχουν εντοπίσει και θα επιλύσουν πολλά από αυτά τα ζητήματα, ωστόσο μπορεί να υπάρχουν ακόμα διαλείποντα προβλήματα, καθώς συνεχίζουμε να αναζητούμε λύσεις. Αν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, σας συνιστούμε να απενεργοποιήσετε και να ενεργοποιήσετε ξανά το Barbie Hello Dreamhouse, απενεργοποιώντας το για 15 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια ενεργοποιώντας το πάλι.»

Παρ ‘όλα αυτά, λίγο μετά το πρωί των Χριστουγέννων, ορισμένοι χρήστες εξακολουθούσαν να αναφέρουν προβλήματα με το tech-enabled παιχνίδι τους.

Είναι ασαφές κατά πόσον ή όχι το θέμα επηρέασε όλους τους χρήστες, καθώς κάποιοι έχουν μοιραστεί εικόνες από τα παιχνίδια Dreamhouse στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς να αναφέρουν κανένα παράπονο για σφάλμα κωδικού.

Έτσι, ενώ τα καλά νέα είναι ότι έχουμε φτάσει επιτέλους στην εποχή των mainstream παιχνιδιών, αποδεικνύεται ότι αν το παιχνίδι είναι πολύ δημοφιλές, μπορεί να υποστεί τα ίδια προβλήματα όπως και οι άλλες υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας με τεράστια δραστηριότητα χρήστη.

Από την πλευρά της, η ToyTalk έχει εκδώσει μία συγγνώμη σε όσους πλήττονται από την δυσλειτουργία. «Ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη για τυχόν προβλήματα που αυτό μπορεί να προκάλεσε σε εσάς και την οικογένειά σας,» η ηλεκτρονική δήλωση για τους χρήστες συνέχισε, «και σας ευχαριστούμε για την υπομονή και την κατανόησή σας. Καλές γιορτές, Η ομάδα ToyTalk.»

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *