ΑρχικήinetΟι παίκτες του Pokémon Go κάνουν 200.000 φορές το γύρο της γης

Οι παίκτες του Pokémon Go κάνουν 200.000 φορές το γύρο της γης

παίκτες

Κατά τους έξι μήνες που μεσολάβησαν από τότε που κυκλοφόρησε το παιχνίδι Pokémon Go, οι παίκτες έχουν καταβάλει σοβαρή προσπάθεια.

Όλοι είχαν εγκαταλείψει τα πάντα, όταν το παιχνίδι κυκλοφόρησε τον Ιούλιο και φαίνεται πως αυτό απέδωσε – οι χρήστες έχουν περπατήσει συλλογικά 8.7 δισεκατομμύρια χιλιόμετρα ή 5.400 εκατομμύρια μίλια, σύμφωνα με ένα blog post της Niantic Labs.

Η εταιρεία παιχνιδιών και έχει δημιουργήσει ένα βίντεο για να δείξει πόσο μακριά έχουμε πάει για να πιάσουμε τα ψηφιακά αυτά πλάσματα. Έχουμε περπατήσει μέχρι τον πλανήτη Ουρανό, τον Ποσειδώνα και ακόμη και τον Πλούτωνα. Αυτό είναι περισσότερο από 200.000 φορές ο γύρος της Γης.

Ήδη από τον Σεπτέμβριο η εταιρεία ανακοίνωσε ότι οι εκπαιδευτές είχαν διανύσει 4.600.000.000 χιλιόμετρα (που είναι 2900 εκατομμύρια μίλια), οπότε κατά τους τελευταίους μήνες οι παίκτες έχουν μείνει αρκετά απασχολημένοι προσπαθώντας να τα πιάσουν όλα! Όσο για την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου, οι παίκτες έπιασαν πάνω από 88 δισεκατομμύρια Pokémon κατά τη διάρκεια όλων αυτών των μιλίων, το οποίο αναλύεται σε περίπου 533 εκατομμύρια την ημέρα!

Στο σημείο αιχμής του Pokémon Go, 25 εκατομμύρια παίκτες χρησιμοποιούσαν την εφαρμογή καθημερινά και ήταν παντού. Οι άνθρωποι έκαναν μίλια για να βρουν ψηφιακά γυμναστήρια και εξωτικά πλάσματα.

Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε ότι το παιχνίδι έχει κατέβει πάνω από 600 εκατομμύρια φορές από τον Νοέμβριο. Δεν παρέχουν καθημερινά τον αριθμό χρηστών, αν και από την έναρξη του παιχνιδιού στις αρχές του Ιουλίου έχει παρουσιάσει μια συνεχή μείωση από την αρχική δόξα του.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS