ΑρχικήinetΤο Instagram μπαίνει στο γιορτινό κλίμα!

Το Instagram μπαίνει στο γιορτινό κλίμα!

Οι γιορτές πλησιάζουν όλο και πιο πολύ και το Instagram αποφάσισε να φέρει κάτι το ιδιαίτερο για τους χρήστες της και πρόσθεσε Χριστουγεννιάτικα αυτοκόλλητα στα Stories. Τα νέα αυτά χαρακτηριστικά έρχονται με νέα προσαρμόσιμα εργαλεία για να κάνουν τα Stories να ξεχωρίζουν.

Instagram

Τα Stories του Instagram ενημερώθηκαν με διασκεδαστικά Χριστουγεννιάτικα αυτοκόλλητα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να τα ανακαλύψετε είναι να τραβήξετε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο και στην συνέχεια, να πατήσετε το κουμπί δίπλα στο κείμενο και το εργαλείο σχεδίασης. Η εφαρμογή εισήγαγε επίσης προσαρμόσιμα αυτοκόλλητα για τον καιρό, την τρέχουσα ώρα και την τοποθεσία σας.

Πρέπει απλά να επιλέξετε ή να αναζητήσετε την θέση σας προκειμένου να προσθέσετε ένα τέτοιο αυτοκόλλητο. Το Story δεν θα φαίνεται στην σελίδα της τοποθεσίας, αλλά οι φίλοι σας μπορούν να πατήσουν πάνω στο αυτοκόλλητο για να μάθουν περισσότερα σχετικά με την τοποθεσία.

Μπορείτε επίσης να φτιάξετε αυτοκόλλητα μόνοι σας, να τα μετακινήσετε, να επιλέξετε από διαφορετικά στυλ και να τα μεγαλώσετε ή να τα μικρύνεται. Το νέο χαρακτηριστικό δεν περιορίζει τον αριθμό των αυτοκόλλητων που μπορείτε να προσθέσετε.

Το Instagram ξεκίνησε επίσης μια σειρά από γιορτινά αυτοκόλλητα που θα είναι διαθέσιμα μέσα στο app για τις επόμενες εβδομάδες. Το candy cane brush είναι διαθέσιμο μεταξύ των εργαλείων σχεδίασης και κάνει τις φωτογραφίες σας να «πετάγονται προς τα έξω». Τα αυτοκόλλητα για την σήμανση του νέου έτους θα διατεθούν κατά τη διάρκεια των προσεχών ημερών.

Εκτός από τα αυτοκόλλητα, το Instagram ανακοίνωσε ότι κυκλοφόρησε ένα νέο «Hands-Free” χαρακτηριστικό για την εγγραφή βίντεο με ένα μόνο tap. Οι χρήστες δεν χρειάζεται πλέον να πατήσετε και να κρατήσετε πατημένο το κουμπί για την εγγραφή βίντεο, η λειτουργία το καθιστά ευκολότερο το να συλλάβει τις στιγμές και να τις μοιραστείτε στο network.

Επιπλέον οι χρήστες iOS μπορούν να σώσουν ολόκληρη την ιστορία τους από την τελευταίες 24 ώρες στην κάμερα ως ένα ενιαίο βίντεο. Πρόσφατα, το Instagram ενημερώθηκε με μια νέα έκδοση η οποία σου δίνει την δυνατότητα να αποθηκεύσεις post για να τα παρακολουθήσεις αργότερα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS